S SSamet07 Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Hesaplar arasında geçiş yaparken yanlış hesapla tmp giriş yaptım ve 2. bir hesap kullanımı ile ban yedim. Farklı hesaplarla deneme yaptım tekrardan aynı hatayı verdi. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023
Hesaplar arasında geçiş yaparken yanlış hesapla tmp giriş yaptım ve 2. bir hesap kullanımı ile ban yedim. Farklı hesaplarla deneme yaptım tekrardan aynı hatayı verdi.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 22 Kasım 2023 #2 Yapacak bir şey yok. Fakat şansını deneyebilirsin istersen: TruckersMP Support Sometimes things go wrong. Why not raise a support ticket and TruckersMP support will help you get back on the roads? truckersmp.com
Yapacak bir şey yok. Fakat şansını deneyebilirsin istersen: TruckersMP Support Sometimes things go wrong. Why not raise a support ticket and TruckersMP support will help you get back on the roads? truckersmp.com
S SSamet07 Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #3 519928 dedi: Yapacak bir şey yok. Fakat şansını deneyebilirsin istersen: TruckersMP Support Sometimes things go wrong. Why not raise a support ticket and TruckersMP support will help you get back on the roads? truckersmp.com Genişletmek için tıkla... kalıcı bir ban mı yoksa eski banın zamanı dolunca kalkacak mı ?
519928 dedi: Yapacak bir şey yok. Fakat şansını deneyebilirsin istersen: TruckersMP Support Sometimes things go wrong. Why not raise a support ticket and TruckersMP support will help you get back on the roads? truckersmp.com Genişletmek için tıkla... kalıcı bir ban mı yoksa eski banın zamanı dolunca kalkacak mı ?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 23 Kasım 2023 #4 SSamet07 dedi: Kalıcı bir ban mı yoksa, eski banın zamanı dolunca kalkacak mı? Genişletmek için tıkla...
SSamet07 dedi: Kalıcı bir ban mı yoksa, eski banın zamanı dolunca kalkacak mı? Genişletmek için tıkla...