ETS 2 tüm harita DLC'leri alınır mı?

Nexoix

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ETS 2 almayı düşünüyorum, Online oynamayacağım, tek başına oynamak sıkar mı? Bir de tüm DLC'leri sizce alınır mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Online oynamayacaksan harita modları kurabilirsin bence gerek yok almaya. Fakat Online oynamayı düşünüyorsan hepsini alıp ProMods ile hem devasa harita hem de Online deneyimleyebilirsin.

Tek başına oynamak bir yerden sonra sıkabilir, ancak tmp oynamanızı önermiyorum çok fazla toksik insanlar var, önünüze kırıp duruyorlar.

Yanlış hesaplamadıysam 1300TL'ye geliyor bütün harita DLC'leri. Bütçenizi zorlayacaksa hiç gerek yok, ama sizi çok yormayacaksa daha keyifli oluyor DLC ile oynamak, gerçekten güzel şehirler mevcut. DLC almazsanız Online oynamanızı çok tavsiye etmem Duisburg-Calais yolunda insanlar var sadece diğer yerler neredeyse bomboş, aynı yolu gide gele sıkılırsınız. DLC alırsanız kesinlikle Truckers MP oynayın, o şekilde çok daha fazla sarar. Tek başına oynamak sıkar mı diye sormuşsunuz, direksiyon seti olduğu zaman sıkmıyor ancak setiniz yoksa klavye mouse ile bir zaman sonra sıkabilir.

Tüm DLC'lerin alınması kesinlikle gereksiz.
Tüm harita DLC'leri alınabilir.

Tek başına oynayacaksan tüm harita opsiyonel. Ücreti fazla gelirse, indirim falan yoksa hoşuna gideni ve çekirdek haritanın dışına doğru kademeli genişleten harita almak mantıklıdır. Örneğin, "Going East" DLC'si olmadan "Road to Black Sea" alınmaz. Aksi takdirde Avrupanın geri kalanı ile Bulgaristan, Romanya ve bizim Trakya'ya tüm ulaşım kesik olur(son çıkan West Balkans biraz yol eklemiş tabi onu unuttum). Going East haritası çekirdek harita ile aradaki boşluğu dolduruyor. Aynı şekilde Going East haritası "Beyond the Baltic Sea" için tüm karayolu erişimini de içerir. Yokluğunda Baltık ülkelerine sadece deniz yoluyla ulaşabilirsin. Aynı şekilde "Iberia" yani İspanya-Portekiz ikilisinden önce "Viva la France" alınması daha mantıklıdır. Çekirdek haritada sadece Fransa'nın doğusu vardır. İlgili harita açılmazsa yine İberya'ya kara yolu açık olmaz.

Ben tüm haritayı alırım sorun yok dersen bunun üzerinde düşünmek gereksiz. Aksi takdirde aşağıdaki haritaya göre öncelik vermek gerekir. Bu harita 1.48.xx sürümüne ait. Daha sonrasında bazı kesimleri rework yapıldı ama ana hatlarını koruyor.

yj570en7feub1.jpg

Harita dışında yük türlerini arttıran üç temel DLC vardı yanlış hatırlamıyorsam. High Power güzel, Heavy Cargo idare eder, Special Transport bence kötü. Bu üçlü paket halinde veya ayrı ayrı alınabiliyordu. Bunlar dışındakiler çekici, kabin içi, kabin dışı modifiyeleri ve bazı özel lisanslı dorse çeşitleri getiriyor. Harita+yük türlerine öncelik vermek mantıklıdır.

Oyunu bırakalı aylar oldu. Aklımda kalanlar budur. Haritadaki beyaz yollar DLC olmaksızın oynayabileceğin yerler. Ben o haritaya doğrudan eklenen kısımlardan en çok "Italia" ve "Scandinavia" olanları sevdim. Going East en kötüsüydü ama iki DLC için kritik öneme sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı