M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Temmuz 2022 #1 Road the Black Sea DLC'si aldım. Ama Türkiye'ye rota çizdiğimde rota hesaplanıyorda kalıyor. Mouse ile gösterdiğim ülke olmadığı için mi öyleyse eğer nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Screenshot 2022-07-02 205935.png 589,9 KB · Görüntüleme: 217
Road the Black Sea DLC'si aldım. Ama Türkiye'ye rota çizdiğimde rota hesaplanıyorda kalıyor. Mouse ile gösterdiğim ülke olmadığı için mi öyleyse eğer nasıl çözebilirim?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Temmuz 2022 #11 Master.sh dedi: Beni de ama şu an iş almadım Free takılıyorum Genişletmek için tıkla... Ben her seferinde işim olurdu. Artı 0 Eksi
Master.sh dedi: Beni de ama şu an iş almadım Free takılıyorum Genişletmek için tıkla... Ben her seferinde işim olurdu.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.371 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #12 Going East! DLC paketiniz olmadığı için oyun direkt bir güzergah çizemiyor. Eğer DLC satın almak istemiyorsanız tavsiyem oyunda Ghost Mode geçiş yapıp, konsol ile hedef şehre ışınlanmanız olur. Artı 0 Eksi
Going East! DLC paketiniz olmadığı için oyun direkt bir güzergah çizemiyor. Eğer DLC satın almak istemiyorsanız tavsiyem oyunda Ghost Mode geçiş yapıp, konsol ile hedef şehre ışınlanmanız olur.
KS KS M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Temmuz 2022 #13 SypeR dedi: Going East! DLC paketiniz olmadığı için oyun direkt bir güzergah çizemiyor. Eğer DLC satın almak istemiyorsanız tavsiyem oyunda Ghost Mode geçiş yapıp, konsol ile hedef şehre ışınlanmanız olur. Genişletmek için tıkla... DLC alacağım ya oyunun keyfi çıksın Artı 0 Eksi
SypeR dedi: Going East! DLC paketiniz olmadığı için oyun direkt bir güzergah çizemiyor. Eğer DLC satın almak istemiyorsanız tavsiyem oyunda Ghost Mode geçiş yapıp, konsol ile hedef şehre ışınlanmanız olur. Genişletmek için tıkla... DLC alacağım ya oyunun keyfi çıksın