F Ferit Tuna Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Merhaba, ETS 2'de ProMods pahalı olduğu için bedavaya maden yolu veya dağ yolu önerebilecek var mı? (DLC olmadan.)
Merhaba, ETS 2'de ProMods pahalı olduğu için bedavaya maden yolu veya dağ yolu önerebilecek var mı? (DLC olmadan.)
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 14 Nisan 2021 #2 Silinen üye dedi: Merhaba, ETS 2'de ProMods pahalı olduğu için bedavaya maden yolu veya dağ yolu önerebilecek var mı? (DLC olmadan.) Genişletmek için tıkla... ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi.
Silinen üye dedi: Merhaba, ETS 2'de ProMods pahalı olduğu için bedavaya maden yolu veya dağ yolu önerebilecek var mı? (DLC olmadan.) Genişletmek için tıkla... ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Nisan 2021 #3 Mr Cabbar dedi: ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi. Genişletmek için tıkla... DLC'ler ile beraber diyordur belki?
Mr Cabbar dedi: ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi. Genişletmek için tıkla... DLC'ler ile beraber diyordur belki?
Furkan_M Decapat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #4 Mr Cabbar dedi: ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi. Genişletmek için tıkla... ProMods için belli DLC'lere sahip olmak gerekiyor bunu kastetmiştir belki.
Mr Cabbar dedi: ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi. Genişletmek için tıkla... ProMods için belli DLC'lere sahip olmak gerekiyor bunu kastetmiştir belki.
zimbabya07 Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #5 Mr Cabbar dedi: ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi. Genişletmek için tıkla... Tüm DLC'leri almak lazım onun için ondan dolayı pahalı.
Mr Cabbar dedi: ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi. Genişletmek için tıkla... Tüm DLC'leri almak lazım onun için ondan dolayı pahalı.
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 14 Nisan 2021 #6 Furkan_M dedi: ProMods için belli DLC'lere sahip olmak gerekiyor bunu kastetmiştir belki. Genişletmek için tıkla... s3yit dedi: DLC'ler ile beraber diyordur belki? Genişletmek için tıkla... zimbabya07 dedi: Tüm DLC'leri almak lazım onun için ondan dolayı pahalı. Genişletmek için tıkla... Tamam. Ben öyle düşünmemiştim.
Furkan_M dedi: ProMods için belli DLC'lere sahip olmak gerekiyor bunu kastetmiştir belki. Genişletmek için tıkla... s3yit dedi: DLC'ler ile beraber diyordur belki? Genişletmek için tıkla... zimbabya07 dedi: Tüm DLC'leri almak lazım onun için ondan dolayı pahalı. Genişletmek için tıkla... Tamam. Ben öyle düşünmemiştim.
F Ferit Tuna Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #7 Mr Cabbar dedi: ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi. Genişletmek için tıkla... promods için tüm dlc ler gerkiyor ya
Mr Cabbar dedi: ProMods pahalı? Hocam ücretsiz kendisi. Genişletmek için tıkla... promods için tüm dlc ler gerkiyor ya
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #8 YouTube kanalları var. Orada mod videoları çekiyorlar. Oradan bakıp bulabikirsin belki. Örnek olarak Emre Bozkurt ve Hilmi Şahin var. Reklam olmasın diye böyle yazdım.
YouTube kanalları var. Orada mod videoları çekiyorlar. Oradan bakıp bulabikirsin belki. Örnek olarak Emre Bozkurt ve Hilmi Şahin var. Reklam olmasın diye böyle yazdım.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Nisan 2021 #9 Parma ve Bergen şehrinde maden yolu vardı. Ama DLC yoksa Duisburg-Calais.
Anilkyae Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.781 Makaleler 9 Çözümler 39 Yer Japonya/Nagoya Daha fazla Sistem Özellikleri -Ryzen 5 7500F -Biostar B650MP-E PRO -Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz -Netac NV3000 1TB -Crucial P3 1TB -Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze -Asus TUF VG27AQ1 -Fenvi AX1800 MT7921 -Ajazz AK820PRO -Sharkoon Light 2 100 -Havit Fuxi H3 -Helixsun 70x30 -Xiaomi AC1200 -Viko yonca plus beyaz -Viko Multi-Let 6'lı priz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2021 #10 Silinen üye dedi: ProMods için tüm DLC'ler gerkiyor ya. Genişletmek için tıkla... Sadece şehir DLC'leri lazım.
Silinen üye dedi: ProMods için tüm DLC'ler gerkiyor ya. Genişletmek için tıkla... Sadece şehir DLC'leri lazım.