D Desert Vortex Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, resmi multiplayer çıktığı için betaya güncelledim. Sonra tekrar eski sürüme döndüm ama uyumsuz profil diyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Arkadaşlar, resmi multiplayer çıktığı için betaya güncelledim. Sonra tekrar eski sürüme döndüm ama uyumsuz profil diyor. Ne yapmam lazım?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Haziran 2021 #2 Desert Vortex dedi: Arkadaşlar, resmi multiplayer çıktığı için betaya güncelledim. Sonra tekrar eski sürüme döndüm ama uyumsuz profil diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tekrar Beta’ya döneceksiniz. Artı 0 Eksi
Desert Vortex dedi: Arkadaşlar, resmi multiplayer çıktığı için betaya güncelledim. Sonra tekrar eski sürüme döndüm ama uyumsuz profil diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tekrar Beta’ya döneceksiniz.
KS KS D Desert Vortex Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Tekrar Beta'ya döneceksiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam anlayamadım. Betayı "none"'da kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Tekrar Beta'ya döneceksiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam anlayamadım. Betayı "none"'da kullanıyorum.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 5 Haziran 2021 #4 Desert Vortex dedi: Nasıl yani hocam anlayamadım. Betayı "none"'da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Betaya güncelleyip tekrar eskiye döndüm demişsiniz. Hangi betaya güncellediyseniz tekrar ona dönmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Desert Vortex dedi: Nasıl yani hocam anlayamadım. Betayı "none"'da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Betaya güncelleyip tekrar eskiye döndüm demişsiniz. Hangi betaya güncellediyseniz tekrar ona dönmeniz gerekiyor.
S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #5 Desert Vortex dedi: Nasıl yani hocam anlayamadım. Betayı "none"'da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun bende de var. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Desert Vortex dedi: Nasıl yani hocam anlayamadım. Betayı "none"'da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun bende de var.