ETS 2 varken ATS alınır mı?

ABCDE

Hectopat
ETS 2 hayli hazırda bende var ve de oynuyorum ama o varken ATS almaya değer mi? Ne gibi fark var aralarında?

ETS 2 hayli hazırda bende var ve de oynuyorum ama o varken ATS almaya değer mi? Ne gibi fark var aralarında?
Birisi Amerika’da Amerikan tırları sürmekle geçiyor. Diğeri Avrupa’da normal tır ile geçiyor bence.

Alınır . ATS 2 nin yolları biraz daha dolu dolu. Güzel manzaralar var. Şehirler daha dolu dolu neden alınmasın?

ETS 2 mod desteği ve multiplayer doluluk oranı açısından daha iyi. Eğer multi oynama düşünceniz varsa ETS 2 daha mantıklı. ATS ise gereksiz olur.

Ama eğer tek başınıza oynuyorsanız, ATS çok daha güzel. Amerika'da tır sürmek, yolları, şehirleri vs derken ATS çok daha zevkli bir tekli oyuncu deneyimi sunuyor bence.

Yol ve tırlar harici fark var mı bilmiyorum. Sırf bu ikisi için almak gereksiz olur bana kalırsa.

Ben ATS'yi de seviyorum. Yolları, doğası, çevresi çok hoşuma gidiyor ama diyorsan MP oynayacağım tabii ki ETS 2.

ATS'de Amerikan tırları var ve yoğunluk olarak ETS'ye göre biraz daha az ama indirim olunca alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…