ETS 2 varken ATS alınır mı?

mEHMETTTTT

Picopat
Arkadaşlar ETS 2 aktif olarak oynuyorum. Yaklaşık 450 saatim var Euro Truck Simulator 2'de. Sizce ETS 2 varken American Truck Simulator alınır mı? Şu anda indirimde.

Farklı haritalar ve tırlar görmek istiyorsanız alınır. Fakat bunun yerine ETS 2 DLC almak daha mantıklı gibi geliyor bana.

Alınır. ETS 2 çocukluğumdan beri oynadığım bir oyun. Steam'de 3 yıllık en az 2000 saatim vardır. Fakat ATS çok farklı.

Sonuçta ikisi de simülasyon oyunu ama Amerikan tırları ayrı bir zevkli. Özellikle sesleri, burunlarının uzun olması, tırın içerisindeki konsol, 16-18 vites vesaire o da ETS 2 gibi mükemmel bir oyun.

Bence alınır.

Farklı haritalar ve tırlar görmek istiyorsanız alınır. Fakat bunun yerine ETS 2 DLC almak daha mantıklı gibi geliyor bana.
ETS 2 DLC'Ler çok çok pahalı bence. ATS sizce geliştirilir mi? ETS 2 gibi olur mu sizce?
Galiba ATS'de tır çeşitliliği az. Sizce gelecek güncellemelerde tırlar eklenir mi?

ETS 2 DLC'Ler çok çok pahalı bence. ATS sizce geliştirilir mi? ETS 2 gibi olur mu sizce?

Açıkçası göz önünde her şey şuan. ETS 2 kadar oynanmıyor ve oynanmaz da. Oyuncusu daha az yani. Belli başlı yerlerde ve etkinliklerde kalabalık oluyor anca.

ATS elbette gelişir. ETS 2'ye gelen her güncelleme ile birlikte ATS'ye de güncelleme gelmekte.

Bence alınır ATS, ETS2'den daha sonra çıktığı için doğal olarak daha gelişmiş bir oyun. Çevresi biraz daha farklı ve grafikleri ETS'ye göre daha güzel. DLC paketleride gayet çeşitli ETS'deki gibi. Ama MP'da fazla insan bulamazsın. Geçen sene 15 TL'ye almıştım. MP'da ETS, SP'da ATS oynanır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…