M mEHMETTTTT Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 287 26 Ekim 2020 #11 erenkrgloglu dedi: Logitech G29 var fakat direksiyon içindeki rulman sıkıntılı. 2 yıldır fare ile oynuyorum. Fakat direksiyon kadar keyifli ve net tepkiler vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bende fare ile oynuyorum. Bende de yarım dönen snopy direksiyon seti var çok zevkli olmuyor.
erenkrgloglu dedi: Logitech G29 var fakat direksiyon içindeki rulman sıkıntılı. 2 yıldır fare ile oynuyorum. Fakat direksiyon kadar keyifli ve net tepkiler vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bende fare ile oynuyorum. Bende de yarım dönen snopy direksiyon seti var çok zevkli olmuyor.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 26 Ekim 2020 #12 mEHMETTTTT dedi: Bende fare ile oynuyorum. Bende de yarım dönen Snopy direksiyon seti var çok zevkli olmuyor. Genişletmek için tıkla... 2013'te bende de Logitech momo vardı yarım dönüyordu. Fakat fareden daha keyifli .
mEHMETTTTT dedi: Bende fare ile oynuyorum. Bende de yarım dönen Snopy direksiyon seti var çok zevkli olmuyor. Genişletmek için tıkla... 2013'te bende de Logitech momo vardı yarım dönüyordu. Fakat fareden daha keyifli .
M mEHMETTTTT Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 287 26 Ekim 2020 #13 erenkrgloglu dedi: 2013'te bende de Logitech momo vardı yarım dönüyordu. Fakat fareden daha keyifli . Genişletmek için tıkla... Aslında gönül ister logitech g29 alalım ancak çok açma fiyatlara satılıyor bence.
erenkrgloglu dedi: 2013'te bende de Logitech momo vardı yarım dönüyordu. Fakat fareden daha keyifli . Genişletmek için tıkla... Aslında gönül ister logitech g29 alalım ancak çok açma fiyatlara satılıyor bence.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.890 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #14 erenkrgloglu dedi: Logitech G29 var fakat direksiyon içindeki rulman sıkıntılı. 2 yıldır fare ile oynuyorum. Fakat direksiyon kadar keyifli ve net tepkiler vermiyor. Genişletmek için tıkla... 6300 Saate rulman mı dayanır .
erenkrgloglu dedi: Logitech G29 var fakat direksiyon içindeki rulman sıkıntılı. 2 yıldır fare ile oynuyorum. Fakat direksiyon kadar keyifli ve net tepkiler vermiyor. Genişletmek için tıkla... 6300 Saate rulman mı dayanır .
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 26 Ekim 2020 #15 mEHMETTTTT dedi: Aslında gönül ister Logitech G29 alalım ancak çok açma fiyatlara satılıyor bence. Genişletmek için tıkla... Bende eskiden almıştım. 1700 TL idi. Tamirini yapıp geri kullanmayı düşünüyorum.
mEHMETTTTT dedi: Aslında gönül ister Logitech G29 alalım ancak çok açma fiyatlara satılıyor bence. Genişletmek için tıkla... Bende eskiden almıştım. 1700 TL idi. Tamirini yapıp geri kullanmayı düşünüyorum.
Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 26 Ekim 2020 #16 Geniş otobanlar, çöller, klasik rock/country, mack ve kenworth gibi şeyler ilgini çekiyorsa alınır. Bildiğin ets gerisi.
Geniş otobanlar, çöller, klasik rock/country, mack ve kenworth gibi şeyler ilgini çekiyorsa alınır. Bildiğin ets gerisi.
M mEHMETTTTT Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 287 26 Ekim 2020 #17 Paprikka dedi: Geniş otobanlar, çöller, klasik rock/country, mack ve kenworth gibi şeyler ilgini çekiyorsa alınır. Bildiğin ets gerisi. Genişletmek için tıkla... Aslında ETS DLC paketi gibi düşünülebilir
Paprikka dedi: Geniş otobanlar, çöller, klasik rock/country, mack ve kenworth gibi şeyler ilgini çekiyorsa alınır. Bildiğin ets gerisi. Genişletmek için tıkla... Aslında ETS DLC paketi gibi düşünülebilir