Hocam 3-4K bütçem var. Şimdi V900S'e baktım da galiba en mantıklısı o gözüküyor ama hala karar veremedim. ETS 2'de bazı sıkıntılar yaratıyormuş ama bilmiyorum düzeliyor mu o sorunlar.
Hocam 3-4K bütçem var. Şimdi V900S'e baktım da galiba en mantıklısı o gözüküyor ama hala karar veremedim. ETS 2'de bazı sıkıntılar yaratıyormuş ama bilmiyorum düzeliyor mu o sorunlar.
Hocam V900S alınmaz. Gamepad in direksiyon halini yapmışlar gibi bir şey. FF de yok zaten. En kötü ihtimalle bütçe artırıp G27 öneririm. Eğer vites şart değilse DFGT'de olabilir.
Hocam V900s alınmaz. Gamepad in direksiyon halini yapmışlar gibi bir şey. Ff de yok zaten. En kötü ihtimalle bütçe artırıp G27 öneririm. Eğer vites şart değilse DFGT'de olabilir.
Hocam 2.el g29 almanı öneririm, uzun vadede daha çok zevk verir. FFB nin tadını kullandıkça anlıyorsun. Geçen hafta 2.elden shiftersız 5k ya aldım, deal kovala uyguna alırsın.
Hocam 2.el G29 almanı öneririm, uzun vadede daha çok zevk verir. FFB'nin tadını kullandıkça anlıyorsun. Geçen hafta 2.elden shiftersız 5K ya aldım, deal kovala uyguna alırsın.