ETS 2 ve ATS'de olmasını istediğim özellikler

Kabin içi aydınlandırma, tırın tozlanması ve yıkama, terleme ve üşüme, yemek yeme, acıkma gibi olaylar gerçekten eklenirse çok güzel olur hatta markete gidince tırı bir yere park edip yürüyerek marketin içinden almak sonra tırımıza geri gidip yolumuza devam etmek ve yemeği yedikten sonra sizinde dediğiniz gibi tırın içine eklediğimiz buz dolabına koymak gerçekten çok güzel olurdu.

Eski araçlar için konuşuyorum, iki tane göstergeyi direksiyonu yenileyemeyen adamlar bunları yapacak he mi? 2071'de olabilir bak beklemek lazım. O eski volvo ne öyle abi? Kapkara oluyor aracın içi.

SCS Software: tamam kardeşim hemen getiriyorum. (!)
DX9'u olan ben bunu beğendi.

Daha önce önerilerimi belirten bir Steam incelemesi atmıştım ve bugün güncellemiştim, bu konu iyi denk geldi. Fakat şunu hatırlamak gerek ki, SCS Software diğer oyun şirketlerine göre küçük Çekyalı şirkettir.

Bu özellikleri toplu olarak İngilizce olarak iletirsek uzun vadede gelebilir yapacaklarından umutluyum sadece yetkili kişilere ulaşmamız lazım.

Yapay zekayada fix gelmesi lazım adamlar orta şeritten 140 la geliyor önündeki adamı sollayamıyorsun.

Hasar sistemi olsa oyunun büyük bir kısmı kasmadan oynayamaz.
Bu söylediklerinizin neredeyse tamamı aslında scs çalışanlarına iletildi, bilmiyorum bilen var mı ama SimülasyonTürk kanalı uzun zamandır sisl ile canlı yayınlar yapıyor ve bunları konuşuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scs aracı kötü gösteren her türlü ıvır zıvırın oyuna eklenmeyeceğini söyledi. Tamir temizleme işleri olmaz. Ama diğerleri çok iyi fikirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…