ETS 2 ve ATS'de olmasını istediğim özellikler

Ben daha çok kendimize ait en azından uyuyup yapabileceğimiz bir otel odası istiyorum. Tırda uyumak iyi ama sefer bitince kendi tırın yoksa nerede yatıyorsun?
Bir de dediğiniz her şey güzel

Bunların çoğu harita gerçekçiliği ile ilgili. Oyun 1:1 scale ya da en kötü 1:5 scale olsa çoğu gerçekçi olurdu zaten ama oyun haritası 1:19 ve istanbulu bile bir uçtan bir uca gitmek 5 dk sürüyor. Ne bileyim bir trafiktir istanbula giren zor çıkar gibi bir şey yok. Şak diye bitiyor yarım saat sonra bir bakmışım sınırı bile geçmişim Almanyaya yol alıyorum.

Herşeyi yazmışsın. Eline sağlık.

Kabin içi ışıklandırmayı isterdim ben. Bir de hız limitinin biraz daha yüksek olması. 80 beni kesmiyor

Zaten modsuz kodlama sayesinde kabin içi aydınlatma var. Ayrıca parlaklığı istediğin şekilde ayarlayabiliyorsun. Google'a ETS 2 kabin içi ışık kodlama yazarsan çıkar.
Oyun içinde grafik ayarlarından ikincil araç ışıkları aç kapa oradan açılıyor. Bence SCS'nin bu özelliği getirmemesinin sebebi oyuncuların kodlamadan zevk alması bence bu maddeyi çıkarın.

Hocam hortlatıyorum ama bu modu (mod diye hatırlıyorum) aradım bulamadım.. Atabilir misiniz?

Yavaş yavaş yeniliyorlar bazı şehirleri, en son Lille yenilenmişti galiba. Bence yeni bir oyun çıkarmak yerine eskisinin üzerine koymak güzel.
Calais-Duisburg yoluna daha çok odaklansalar güzel olur.
Renault Magnum en çok kullandığım tır ve sellektörü açınca sis farları da açılıyor fakat oyuna yeni eklenmesine rağmen Scania S730'da sis farları devre dışı. Tavan ışıkları yoksa yeni ışık sistemi nedeniyle artık ileriyi görmek daha zor, bence gerçekci olduğu için pek sorun değil. LED ışıkları gelirsek cidden çok farkı yok, oyunu düşük ayarlarda oynuyorum genelde, size diyebilirim ki kendi kullandığım tırda bile LED sinyalleri görmekte zorlanıyorum.

Daha önce önerilerimi belirten bir Steam incelemesi atmıştım ve bugün güncellemiştim, bu konu iyi denk geldi.
İncelememi tekrar düzenledim, bu inceleme destanı için Steam'den bir like atın lütfen:

ETS'nin şehirler arası ölçeği 1:19, şehir içi 1:3 galiba. Bence de biraz daha büyük ölçekte olması güzel olurdu ama şu an tümden böyle bir değişiklik yapamazlar herhalde.
Değiştirebileceklerini sanmıyorum, 3 harita DLC'si çıkarmaktan daha zor olacaktır.
Bu söylediklerinizin neredeyse tamamı aslında scs çalışanlarına iletildi, bilmiyorum bilen var mı ama SimülasyonTürk kanalı uzun zamandır sisl ile canlı yayınlar yapıyor ve bunları konuşuyor.
Vay be, SISL'nin SCS Software'da çalıştığını bilmiyordum. Yeni öğrendim.

Son düzenleme:
Çok iyi önerileriniz var ama, yeme ve içme bana biraz garip geldi. Çünkü eklense bile sadece para vereceğiz, açlık barımız dolacak. Yola devam edeceğiz, bence biraz gereksiz olurdu.

Çok iyi önerileriniz var ama, yeme ve içme bana biraz garip geldi. Çünkü eklense bile sadece para vereceğiz, açlık barımız dolacak. Yola devam edeceğiz, bence biraz gereksiz olurdu.
Yemek yeme ve eve girebilme gibi özellikler bana gereksiz görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…