AKLIHAVADA Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #1 ETS 2 Full DLC'li ve FSX bulunmakta ve hiçbir şekilde ban yok. Sadece 35 TL. İlgilenenler mesaj atsın. Steam link; Steam Community :: [Efsane] Express | Batuhan Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2016
ETS 2 Full DLC'li ve FSX bulunmakta ve hiçbir şekilde ban yok. Sadece 35 TL. İlgilenenler mesaj atsın. Steam link; Steam Community :: [Efsane] Express | Batuhan
murat1982 Megapat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 99 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaynakçı 29 Eylül 2016 #2 Merhaba EMRE, Tüm oyunlar için'mi geçerli fiyat. Bir'de eğer satın alırsam sendeki oyunları benim hesaba aktarma durumumuz var mıdır?
Merhaba EMRE, Tüm oyunlar için'mi geçerli fiyat. Bir'de eğer satın alırsam sendeki oyunları benim hesaba aktarma durumumuz var mıdır?
Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #3 murat1982 dedi: Merhaba EMRE, Tüm oyunlar için'mi geçerli fiyat. Bir'de eğer satın alırsam sendeki oyunları benim hesaba aktarma durumumuz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aktarma durumu olmaz sadece o hesabı kullanabilirsiniz ayrıca oyun oyun satılmıyor hepsi sizin olur. Ve oyunlara Minecraft ve GTA San Andreas dahil değil bilginiz olsun.
murat1982 dedi: Merhaba EMRE, Tüm oyunlar için'mi geçerli fiyat. Bir'de eğer satın alırsam sendeki oyunları benim hesaba aktarma durumumuz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aktarma durumu olmaz sadece o hesabı kullanabilirsiniz ayrıca oyun oyun satılmıyor hepsi sizin olur. Ve oyunlara Minecraft ve GTA San Andreas dahil değil bilginiz olsun.