ETS 2 ve Payday 2 mi, Foxhole mu?

Hangisi tercih edilmeli?

• Oy verenlerin toplamı
    10
  • Anket kapandı .
Daha fazla  
Payday oynamayı seviyorum. ETS 2'ye de arada onlinena girerim diye düşünüyorum. Foxhole'da hoşuma giden bir oyun. Çok kişi önerdi fakat arkadaşım yok bu oyunu oynayacak. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ets2 Mp oynayacaksan alma son Mp güncellemeleri ile insanlar oyundan soğumaya başladı. Paran cebinde kalsın yada başka bir oyun al

Eski oyunlara çöp diyip oynamıyor musunuz?
Asla oynayamıyorum, Payday2 gerçekten arkadaşsız aşırı saçmalaşacak bir oyuna döndü, özel lobi kurup 20-30 saat zor dayanabilecek hale geldi. Oyun kolay değil ama hala Türkçe çıkmayıp görevleri telsizle dinlemek :) Anthem bunu yaptı diye çok laf yemişti.
5E14766E-263C-43C5-84D5-A82243D4BFAA.jpeg

Asla oynayamıyorum, Payday2 gerçekten arkadaşsız aşırı saçmalaşacak bir oyuna döndü, özel lobi kurup 20-30 saat zor dayanabilecek hale geldi. Oyun kolay değil ama hala Türkçe çıkmayıp görevleri telsizle dinlemek :) Anthem bunu yaptı diye çok laf yemişti.
Eki Görüntüle 412305
Ben olayın hardcore tarafından bakıyorum sanırım. Infamy bastıktan sonra hiç skillim olmuyor. Ben de birkaç el Shadow Raid Death Sentence atıyorum, level hemen doping alıyor. Ama arkadaşla çok keyifli o ayrı. O 4 kişiyle beraber First World Bank'teki gizli kasayı açmak kadar zevk veren bir şey olamaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı