Frfghtr_01 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Herkese merhaba, arkadaşlar. ETS 2'de ki verilerimi world of Trucks'ta gözükmüyor bağlamama rağmen. Konuya hakim olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim. Hayırlı bayramlar, iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023
Herkese merhaba, arkadaşlar. ETS 2'de ki verilerimi world of Trucks'ta gözükmüyor bağlamama rağmen. Konuya hakim olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim. Hayırlı bayramlar, iyi sosyaller.
LlGHTOFGOD Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 Hocam WOT üzerinden iş alır ve yaparsanız bunlar kayıt altına alınır. Bunun harici işler kayıt altına alınmaz. Artı 0 Eksi
Hocam WOT üzerinden iş alır ve yaparsanız bunlar kayıt altına alınır. Bunun harici işler kayıt altına alınmaz.
KS KS Frfghtr_01 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 LlGHTOFGOD dedi: Hocam WOT üzerinden iş alır ve yaparsanız bunlar kayıt altına alınır. Bunun harici işler kayıt altına alınmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyleymiş. Teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar. Artı 0 Eksi
LlGHTOFGOD dedi: Hocam WOT üzerinden iş alır ve yaparsanız bunlar kayıt altına alınır. Bunun harici işler kayıt altına alınmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyleymiş. Teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar.
LlGHTOFGOD Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #4 Rica ederim hocam. Ben TruckersMP eski bir adminiyim. Oyunla ilgili bir şey sormak isterseniz dm’den de yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
Rica ederim hocam. Ben TruckersMP eski bir adminiyim. Oyunla ilgili bir şey sormak isterseniz dm’den de yardımcı olurum.
KS KS Frfghtr_01 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #5 LlGHTOFGOD dedi: Rica ederim hocam. Ben TruckersMP eski bir adminiyim. Oyunla ilgili bir şey sormak isterseniz dm’den de yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ediyorum ilginiz için. Artı 0 Eksi
LlGHTOFGOD dedi: Rica ederim hocam. Ben TruckersMP eski bir adminiyim. Oyunla ilgili bir şey sormak isterseniz dm’den de yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ediyorum ilginiz için.