Arda26 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 ETS 2 yüklerken %99, 99 yüklendikden sonra ESET uygulaması virüs uyarısı veriyor. Crackli de yüklemiyorum, Steam'den aldım ve onu yüklüyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2021
ETS 2 yüklerken %99, 99 yüklendikden sonra ESET uygulaması virüs uyarısı veriyor. Crackli de yüklemiyorum, Steam'den aldım ve onu yüklüyordum.
Çözüm reptile 10 Eylül 2021 False Positive. Oyunu yüklemeden önce AV yazilimini devre disi birakmayi deneyin. Yükledikten sonra da beyaz listeye alirsiniz.
False Positive. Oyunu yüklemeden önce AV yazilimini devre disi birakmayi deneyin. Yükledikten sonra da beyaz listeye alirsiniz.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 10 Eylül 2021 #2 False Positive. Oyunu yüklemeden önce AV yazilimini devre disi birakmayi deneyin. Yükledikten sonra da beyaz listeye alirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
False Positive. Oyunu yüklemeden önce AV yazilimini devre disi birakmayi deneyin. Yükledikten sonra da beyaz listeye alirsiniz.