babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 Bu vites geçişlerinde tak diye bir ses geliyor o sesi kapatabilir miyim? TRIM sesi gibi bir şey gerçek hayatta böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
Bu vites geçişlerinde tak diye bir ses geliyor o sesi kapatabilir miyim? TRIM sesi gibi bir şey gerçek hayatta böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #2 babanxbox dedi: Bu vites geçişlerinde tak diye bir ses geliyor o sesi kapatabilir miyim? TRIM sesi gibi bir şey gerçek hayatta böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Volvo FH'lerde çift kavrama şanzıman mevcut. Onun sesi olabilir eğer Volvo FH kullanıyorsanız. DSG kullanıcıları o sesi bilir. Artı 0 Eksi
babanxbox dedi: Bu vites geçişlerinde tak diye bir ses geliyor o sesi kapatabilir miyim? TRIM sesi gibi bir şey gerçek hayatta böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Volvo FH'lerde çift kavrama şanzıman mevcut. Onun sesi olabilir eğer Volvo FH kullanıyorsanız. DSG kullanıcıları o sesi bilir.
KS KS babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #3 Cruslan dedi: Volvo FH'lerde çift kavrama şanzıman mevcut. Onun sesi olabilir eğer Volvo FH kullanıyorsanız. DSG kullanıcıları o sesi bilir. Genişletmek için tıkla... Actros du. Tırlarda da çift kavrama oluyor mu garip ben hepsini tork konvertörlü sanıyordum. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Volvo FH'lerde çift kavrama şanzıman mevcut. Onun sesi olabilir eğer Volvo FH kullanıyorsanız. DSG kullanıcıları o sesi bilir. Genişletmek için tıkla... Actros du. Tırlarda da çift kavrama oluyor mu garip ben hepsini tork konvertörlü sanıyordum.