ETS 2 VR destekliyor mu?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
İyi akşamlar. Ben meta Quest 3 alacağım fakat bu gözlük ile ben ETS 2 oynayabiliyor muyum gerçekçi bir şekilde?

Resmî bir desteği olmadığı için "gerçekçi" bir şekilde oynayabileceğinizi sanmıyorum. Modlarla belki oynanabilir.

Oyun beta olarak da olsa VR desteğine kısmen sahiptir. Belirttiğiniz modelle ilgili bir desteği ayrıca var mı bilmiyorum.

YouTube'da birçok kişi meta Quest 3 ile oynanış videosu atmış vallaha inşallah oynayabilirim ETS 2'yi. Sağ olun cevaplarınız için.

Rica ederim, iyi oyunlar dilerim

Quest 2 ve PS VR ile oynayabildim. (PS VR'ı deneme için kullandım iVRY uygulamasıyla birlikte kullanılabiliyor)
Quest 2'de herhangi bir sorun yaşamadım gayet stabil bir şekilde oynayabildim, oyun keyfinizi bir hayli arttıracaktır.

Hocam peki bazı videolarda baktım yakınmış gibi gösteriyor öyle mi ? Yoksa böyle mi ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizi rahatsız edecek bir yakınlık durumu söz konusu değil, oyun içerisinde bakış açınızı istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…