SelmanTSN Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Merhaba dostlar, ETS 2'de X tuşunu sesli konuşmaya atadım ancak o tuşa bastığım ve mikrofonum çalıştığı halde iletişime geçemiyorum. Sorunun çözümü belki çok basittir ama ben bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba dostlar, ETS 2'de X tuşunu sesli konuşmaya atadım ancak o tuşa bastığım ve mikrofonum çalıştığı halde iletişime geçemiyorum. Sorunun çözümü belki çok basittir ama ben bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Sesli sohbet kapalı olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS SelmanTSN Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 Hiç bilmiyorum ki, kapalıysa nereden açılıyor? Oyuna pek hakim değilim sadece araba kullanmayı biliyorum. Artı 0 Eksi
Hiç bilmiyorum ki, kapalıysa nereden açılıyor? Oyuna pek hakim değilim sadece araba kullanmayı biliyorum.