Çözüldü ETS 2 XBOX360 gamepad algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Forumdaşlarım hepinize selam öncelikle. Dün akşamdan beri ETS 2 oyununda gamepad algılama sorunu ile uğraşıyorum ve Steam üzerinden tekrar tekrar ayarlar yapmama rağmen sorunu düzeltemedim. Bazen kol direksiyon yönlendirme veya daha önceden atamış olduğum tuşları algılamada sorun çıkarmıyor fakat oyunun ayarlarında gözükmüyor ve başka herhangi bir tuş ataması yapamıyorum. Bazen de hiç algılamıyor ve çalışmıyor. En son şimdi denediğimde ayarlarda yine göremiyordum ve sadece ana menüde çalışıyordu kol. USB portlarını değiştirmeyi denedim ama fark eden bir şey olmadı maalesef. Öbür oyunlarda herhangi bir sorun yaratmıyor fakat ETS 2'de böyle bir sorundan muzdaribim, yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

Not: Oyunum orijinal ve replika XBOX360 kolum var.

Sorunu çözdüm. Steam ayarlarından Xbox ayar setini kapatmamız ve ETS'nin Steam ayarlarından kontrolcü ayarını kapatmamız yeterliymiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…