D dududu Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Oyuna giriyorum profil kısmından devam et diyorum yükleme çubuğu yarıya geldiğinde oyun kendini kapatıyor bazen yanıt vermiyor deyip kapanıyor.
Oyuna giriyorum profil kısmından devam et diyorum yükleme çubuğu yarıya geldiğinde oyun kendini kapatıyor bazen yanıt vermiyor deyip kapanıyor.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 dududu dedi: Oyuna giriyorum profil kısmından devam et diyorum yükleme çubuğu yarıya geldiğinde oyun kendini kapatıyor bazen yanıt vermiyor deyip kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri? Artı 0 Eksi
dududu dedi: Oyuna giriyorum profil kısmından devam et diyorum yükleme çubuğu yarıya geldiğinde oyun kendini kapatıyor bazen yanıt vermiyor deyip kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri?
KS KS D dududu Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 GhOstseOul dedi: Sistem özellikleri? Genişletmek için tıkla... Sabit 60 fps alıyordum 1.49 da Az önce pc'ye restart attım tekrar girmeyi denedim bu sefer oldu. Ama yine hata verir mi bilemiyorum Artı 0 Eksi
GhOstseOul dedi: Sistem özellikleri? Genişletmek için tıkla... Sabit 60 fps alıyordum 1.49 da Az önce pc'ye restart attım tekrar girmeyi denedim bu sefer oldu. Ama yine hata verir mi bilemiyorum
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.439 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Ağustos 2024 #4 dududu dedi: Oyuna giriyorum profil kısmından devam et diyorum yükleme çubuğu yarıya geldiğinde oyun kendini kapatıyor bazen yanıt vermiyor deyip kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Önceden çok mod kurulu olduğunda bende de oluyordu sizde mod kurulu mu? Artı 0 Eksi
dududu dedi: Oyuna giriyorum profil kısmından devam et diyorum yükleme çubuğu yarıya geldiğinde oyun kendini kapatıyor bazen yanıt vermiyor deyip kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Önceden çok mod kurulu olduğunda bende de oluyordu sizde mod kurulu mu?
KS KS D dududu Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #5 mardzic dedi: Önceden çok mod kurulu olduğunda bende de oluyordu sizde mod kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır map olsun araç modu olsun hiçbir şey kurulu değil zaten yeni indirdim daha para hilesi bile yapmadım Artı 0 Eksi
mardzic dedi: Önceden çok mod kurulu olduğunda bende de oluyordu sizde mod kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır map olsun araç modu olsun hiçbir şey kurulu değil zaten yeni indirdim daha para hilesi bile yapmadım