ETS 2 yediğim ban haklı mı?

561455

Decapat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sol taraf boştu, ben de önümdeki yavaş gidiyor diye aracıma güvenerekten sollamak istedim fakat solladığım adam adminmiş. Anında ban yedim görüldüğü gibi. Sizce bu ban haklı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan bile ban yemedim üstteki videodan yedim, bir tık admin power gibime geldi.

İki videoda da haksızsınız. En üstünde ki video da sola değil sağa sinyal verip sağada beklemeniz gerekirdi. Sol şerit ters olduğu için doğal olarak ban yiyorsunuz.

İkisi de hata. 2. attığınız video ban olabilir ama üstteki bence ban değil kicklik davranış. İtiraz edin.
Radarda karşı şeritten 4-5 tane sürücünün geldiği görülüyor. Bu durumun farkında olması gerekiyor sollamaya çıkan sürücünün. Ayrıca çimlerden sürmek 1 gün ban sebebiyken, bu arkadaş karşı şeridin çimlerine geçiyor. Çarpmasından daha iyidir elbet ama ban yemesi gerekiyor bu fiiller içerisinde.

Her gün Kirkenes'te bu arkadaştan 10x beterlerini görüyorum kimse ban yemiyor. Admin'ler kurala değil kafasına göre takılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…