egewastaken Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 ETS 2'ye yeni başladım. Başlamak için en iyi şehiri soruyorum.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 Bu kadar düşünmeye gerek yok ya. O kadar stratejik bir oyun değil.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Şubat 2023 #3 egewastaken dedi: ETS 2'ye yeni başladım. Başlamak için en iyi şehiri soruyorum. Genişletmek için tıkla... Keyfine göre takıl hatta direk para ve level hilesi yap baştan gelişmek çok sıkıcı oluyor.
egewastaken dedi: ETS 2'ye yeni başladım. Başlamak için en iyi şehiri soruyorum. Genişletmek için tıkla... Keyfine göre takıl hatta direk para ve level hilesi yap baştan gelişmek çok sıkıcı oluyor.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 5 Şubat 2023 #4 Frankfurt mu ne seçiyordum ben hep. Ortada kalıyor her yere yakın diye.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 5 Şubat 2023 #5 Eskiden mantıklı bir yol vardı ancak ona bir çözüm buldular artık nerede başlarsanız başlayın aynı. İstediğiniz yerde başlayabilirsiniz.
Eskiden mantıklı bir yol vardı ancak ona bir çözüm buldular artık nerede başlarsanız başlayın aynı. İstediğiniz yerde başlayabilirsiniz.
Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #6 egewastaken dedi: ETS 2'ye yeni başladım. Başlamak için en iyi şehiri soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ben İstanbul tercih ederdim
egewastaken dedi: ETS 2'ye yeni başladım. Başlamak için en iyi şehiri soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ben İstanbul tercih ederdim
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #7 Mustafaer0 dedi: Ben İstanbul tercih ederdim Genişletmek için tıkla... O dlc değilmiydi hocam
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #8 Nere istersen. Her yer olur. Eğitime genelde yok diyorum ben aşırı sıkıcı. Zaten oyunu becerebilmek için hiper zekaya gerek yok.
Nere istersen. Her yer olur. Eğitime genelde yok diyorum ben aşırı sıkıcı. Zaten oyunu becerebilmek için hiper zekaya gerek yok.
egewastaken Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #9 Mustafaer0 dedi: Ben İstanbul tercih ederdim Genişletmek için tıkla... Para yatırmayı düşünmüyorum hocam selamdayi dedi: Keyfine göre takıl hatta direk para ve level hilesi yap baştan gelişmek çok sıkıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet bana da öyle gelmişti böyle yapsam iyi olacaktır
Mustafaer0 dedi: Ben İstanbul tercih ederdim Genişletmek için tıkla... Para yatırmayı düşünmüyorum hocam selamdayi dedi: Keyfine göre takıl hatta direk para ve level hilesi yap baştan gelişmek çok sıkıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet bana da öyle gelmişti böyle yapsam iyi olacaktır
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #10 selamdayi dedi: Keyfine göre takıl hatta direk para ve level hilesi yap baştan gelişmek çok sıkıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hile ile oyunun zevki kalmıyor ki. Emek vermeden herşeyi habire istediğin gibi alıyosun bence emekle kazanmak hem daha zevk verici hemde daha iyi bana göre.
selamdayi dedi: Keyfine göre takıl hatta direk para ve level hilesi yap baştan gelişmek çok sıkıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hile ile oyunun zevki kalmıyor ki. Emek vermeden herşeyi habire istediğin gibi alıyosun bence emekle kazanmak hem daha zevk verici hemde daha iyi bana göre.