GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Eylül 2021 #1 ETS 2 oynarken arada yol pembeleşir gibi karıncalı renk oluyor. Diğer kaplamalarda sorun olmuyor. Sadece yol bozuluyor. Çözümü var mı?
ETS 2 oynarken arada yol pembeleşir gibi karıncalı renk oluyor. Diğer kaplamalarda sorun olmuyor. Sadece yol bozuluyor. Çözümü var mı?
Çözüm Just a Minute 1 Eylül 2021 GreatArcher dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Steam dosya bütünlemesi yapar mısınız?
StilBest Attopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #2 Bende de aynı sorun var. Çözümünü bulamadım Artı 0 Eksi
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #3 Mod yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Eylül 2021 #4 Just a Minute dedi: Mod yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #5 GreatArcher dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Steam dosya bütünlemesi yapar mısınız? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Eylül 2021 #6 Just a Minute dedi: Steam dosya bütünlemesi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek dedi. 5,7 GB indiriyor. Artı 0 Eksi
Just a Minute dedi: Steam dosya bütünlemesi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek dedi. 5,7 GB indiriyor.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #7 GreatArcher dedi: Bir dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek dedi. 5,7 GB indiriyor. Genişletmek için tıkla... Ondan dolayı olabilir, bekleyelim bakalım. Artı 0 Eksi
GreatArcher dedi: Bir dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek dedi. 5,7 GB indiriyor. Genişletmek için tıkla... Ondan dolayı olabilir, bekleyelim bakalım.
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Eylül 2021 #8 Just a Minute dedi: Ondan dolayı olabilir, bekleyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Arada radyo dinlerken de bi anda donuyordu. Kitleniyordu resmen PC. Reset atmak zorunda kalıyordum. Artı 0 Eksi
Just a Minute dedi: Ondan dolayı olabilir, bekleyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Arada radyo dinlerken de bi anda donuyordu. Kitleniyordu resmen PC. Reset atmak zorunda kalıyordum.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 1 Eylül 2021 #9 Steam'den bir önceki sürümü yükle. Artı 0 Eksi
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #10 Aynı şeyi ben bayağı eski bir bilgisayarımda Zula'da yaşadım rengarenk oluyordu ama seninki dosyalardan sanırım. Artı 0 Eksi
Aynı şeyi ben bayağı eski bir bilgisayarımda Zula'da yaşadım rengarenk oluyordu ama seninki dosyalardan sanırım.