B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #1 ETS 2'de tek şeritli ormanların, tarlaların içinden geçen yollar önerebilir misiniz? Otobandan sıkıldım. DLC olmasın.
ETS 2'de tek şeritli ormanların, tarlaların içinden geçen yollar önerebilir misiniz? Otobandan sıkıldım. DLC olmasın.
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 637 Yer Madrid 18 Eylül 2023 #2 Briann0 dedi: ETS 2'de tek şeritli ormanların, tarlaların içinden geçen yollar önerebilir misiniz? Otobandan sıkıldım. DLC olmasın. Genişletmek için tıkla... Road to black sea dışında önerebileceğim yol yok maalesef. Artı 0 Eksi
Briann0 dedi: ETS 2'de tek şeritli ormanların, tarlaların içinden geçen yollar önerebilir misiniz? Otobandan sıkıldım. DLC olmasın. Genişletmek için tıkla... Road to black sea dışında önerebileceğim yol yok maalesef.
B Big_Back Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 98 19 Eylül 2023 #3 Kendi yaptığım haritam var. Ama tüm harita dlclerine sahip olman gerekiyor. İstanbul'dan başlayarak karadeniz üzerinden varna şehrine bir yol yaptım 700 800 km. Türkiye map şart, öbür dlcler olmadan çalışır mı bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Kendi yaptığım haritam var. Ama tüm harita dlclerine sahip olman gerekiyor. İstanbul'dan başlayarak karadeniz üzerinden varna şehrine bir yol yaptım 700 800 km. Türkiye map şart, öbür dlcler olmadan çalışır mı bilemiyorum.