Çözüldü ETS 2 yüklenen mod çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gamer_2572

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 16gb ram
Merhaba. ETS 2 için internetten güvenilir bir siteden araba modu indirdim. Nasıl yapıldığını videolardan izledim ve aynısını yaptım. Oyunda etkinleştirdim. Fakat yüklediğim araba çekici olarak da, çekici galerileri yerindede çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Otobüs modu falan da yüklemeyi düşünüyorum.(Ofline Modda oynadığım için mi modlar çalışmıyor?)

Çözüm
Merhaba. ETS 2 için internetten güvenilir bir siteden araba modu indirdim. Nasıl yapıldığını videolardan izledim ve aynısını yaptım. Oyunda etkinleştirdim. Fakat yüklediğim araba çekici olarak da, çekici galerileri yerindede çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Otobüs modu falan da yüklemeyi düşünüyorum.(ofline modda oynadığım için mi modlar çalışmıyor?)

Sürümleriniz farklıdır veya mod bozuk olabiliyor sizlik bir sorun değil ister Online ister offline oynayın.
Merhaba. ETS 2 için internetten güvenilir bir siteden araba modu indirdim. Nasıl yapıldığını videolardan izledim ve aynısını yaptım. Oyunda etkinleştirdim. Fakat yüklediğim araba çekici olarak da, çekici galerileri yerindede çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Otobüs modu falan da yüklemeyi düşünüyorum.(ofline modda oynadığım için mi modlar çalışmıyor?)

Sürümleriniz farklıdır veya mod bozuk olabiliyor sizlik bir sorun değil ister Online ister offline oynayın.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı