2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 30 Aralık 2022 #11 Critical mass dedi: Ciddi misin? Snowrunner'ın fiziği muhteşem çünkü. Genişletmek için tıkla... Ciddiyim, bence ETS'nin fizikleri çok daha iyi.
Critical mass dedi: Ciddi misin? Snowrunner'ın fiziği muhteşem çünkü. Genişletmek için tıkla... Ciddiyim, bence ETS'nin fizikleri çok daha iyi.
BeratGusion Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #12 Kanka satın almadım. Quadranil1 dedi: Tüm DLC'ler varsa ProMods kurup oradan kirkenes maden yoluna vs. girebilirsin. Genişletmek için tıkla... DLC hile ile ama tamamen var oynanır mı ve ProMods çevrimdışı yanı tek oyunculu oynayabilir miyim?
Kanka satın almadım. Quadranil1 dedi: Tüm DLC'ler varsa ProMods kurup oradan kirkenes maden yoluna vs. girebilirsin. Genişletmek için tıkla... DLC hile ile ama tamamen var oynanır mı ve ProMods çevrimdışı yanı tek oyunculu oynayabilir miyim?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 30 Aralık 2022 #13 BeratGusion dedi: Kanka satın almadım. DLC hile ile ama tamamen var oynanır mı ve ProMods çevrimdışı yanı tek oyunculu oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayamazsınız, orijinal oyun gerekli.
BeratGusion dedi: Kanka satın almadım. DLC hile ile ama tamamen var oynanır mı ve ProMods çevrimdışı yanı tek oyunculu oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayamazsınız, orijinal oyun gerekli.
BeratGusion Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #14 quarest dedi: Oynayamazsınız, orijinal oyun gerekli. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal DLC hile.
quarest dedi: Oynayamazsınız, orijinal oyun gerekli. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal DLC hile.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 31 Aralık 2022 #15 BeratGusion dedi: Oyun orijinal DLC hile. Genişletmek için tıkla... Bir deneyin, normalde orijinal oyun ve tüm DLC'ler gerekiyor fakat crackli DLC de olur mu bilmiyorum.
BeratGusion dedi: Oyun orijinal DLC hile. Genişletmek için tıkla... Bir deneyin, normalde orijinal oyun ve tüm DLC'ler gerekiyor fakat crackli DLC de olur mu bilmiyorum.
BeratGusion Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #16 quarest dedi: Bir deneyin, normalde orijinal oyun ve tüm DLC'ler gerekiyor fakat crackli DLC de olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama cevap verdiğin için teşekkür. Arel1 dedi: Spintires bence tam senlik bir oyun hocam. Onu bir dene. (Baktımda Steam'den kaldırılımış , ona benzer çok oyun var ama o tarz oyunlar hoşuna gider.) Genişletmek için tıkla... Sprintires e baktım da kanka o oyun off road oyunu yani ben tır oyunu diyorum. Son düzenleme: 1 Ocak 2023
quarest dedi: Bir deneyin, normalde orijinal oyun ve tüm DLC'ler gerekiyor fakat crackli DLC de olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama cevap verdiğin için teşekkür. Arel1 dedi: Spintires bence tam senlik bir oyun hocam. Onu bir dene. (Baktımda Steam'den kaldırılımış , ona benzer çok oyun var ama o tarz oyunlar hoşuna gider.) Genişletmek için tıkla... Sprintires e baktım da kanka o oyun off road oyunu yani ben tır oyunu diyorum.