ETS 2 Yunanistan DLC'si duyuruldu

@SkyLord06TR, oyunda köklü bir değişiklik olmasını ben de beklemiyorum. @641429'in yorumu çok açıklayıcı. ETS 1 yeterli değil miydi? O da sonuçta tır oyunuydu ama adamlar gidip ikinci oyununu çıkarttı. İkinci oyununa ne gerek vardı? Her şeyi sindirmeyin, anlatmak istediğim bu. Bu DLC işi olmasaydı, ETS 3 çoktan çıkmıştı dedim. SCS, harita işinden iyi para kazandığı için yeni oyun çıkartmaya yanaşmıyor çünkü gerek duymuyor. DLC'ler olmadan ETS 2'yi nasıl sürdüreceklerdi? ETS 3 çıkaracağız tarzında bir şey dediler diye demedim, DLC'ler olmasaydı çoktan çıkmıştı dedim. Oyuncuları haritalarla uyutmaya devam ediyorlar, ETS oyuncusu olsaydım şu haritalara para vermezdim.

Ona bakarsan "ETS 2" var düz ETS ile devam etselermiş ya? ETS 2 artık eski. 3'ü çıkarırlarsa daha iyi grafikler, daha iyi optimizasyon vesaire türlü türlü özellikler sunulabilir.

O oyun çok berbattı fizik olarak. Tank çevirir gibi çeviriyordun. 3'ü oyun çıkmayacak dediler için. Geliştiriyorlar zaten oyunu.

@SkyLord06TR, oyunda köklü bir değişiklik olmasını ben de beklemiyorum. @641429'in yorumu çok açıklayıcı. ETS 1 yeterli değil miydi? O da sonuçta tır oyunuydu ama adamlar gidip ikinci oyununu çıkarttı. İkinci oyununa ne gerek vardı? Her şeyi sindirmeyin, anlatmak istediğim bu. Bu DLC işi olmasaydı, ETS 3 çoktan çıkmıştı dedim. SCS, harita işinden iyi para kazandığı için yeni oyun çıkartmaya yanaşmıyor çünkü gerek duymuyor. DLC'ler olmadan ETS 2'yi nasıl sürdüreceklerdi? ETS 3 çıkaracağız tarzında bir şey dediler diye demedim, DLC'ler olmasaydı çoktan çıkmıştı dedim. Oyuncuları haritalarla uyutmaya devam ediyorlar, ETS oyuncusu olsaydım şu haritalara para vermezdim.

Sindirmeye çalıştığım yok. Hikayeli oyun değil bu Ubisoft gibi her sene oyun mu yapsınlar? Oyunun eksiği çok inkar ettiğim yok.

@SkyLord06TR, her sene oyun yapsınlar demiyorum. Sizin mantığınıza göre her sene harita DLC'si de yapmamalılar. İşte bu DLC işi olmasaydı, belki de o oyunun eksiklerine yöneleceklerdi. Bunu bilemezsiniz. Anlatmaya çalıştığım bu. Siz ise oyun fanboyluğu yaparak farkında olmadan bunu sindiriyorsunuz.

O oyun çok berbattı fizik olarak. Tank çevirir gibi çeviriyordun. 3'ü oyun çıkmayacak dediler için. Geliştiriyorlar zaten oyunu.

Sindirmeye çalıştığım yok. Hikayeli oyun değil bu Ubisoft gibi her sene oyun mu yapsınlar? Oyunun eksiği çok inkar ettiğim yok.
Tamam da senin lafından şöyle anlaşılıyor ki, bu oyun tır oyunu, hikaye değil ki devamını çıkartsınlar. Ben de ona bakarsan bu oyunun ikincisi de var diyorum. Berbat olup olmamasının konu ile bir alakası yok aslında. Adamlar her sene yeni Euro truck oyunu da çıkartmayacaklar ayrıca. 3'ü çıkartsınlar 4'e gerek yok, günümüz oyunu olacağı için gerekte olmayacak zaten.

Tamam da senin lafından şöyle anlaşılıyor ki, bu oyun tır oyunu, hikaye değil ki devamını çıkartsınlar. Ben de ona bakarsan bu oyunun ikincisi de var diyorum. Berbat olup olmamasının konu ile bir alakası yok aslında. Adamlar her sene yeni Euro Truck oyunu da çıkartmayacaklar ayrıca. 3'ü çıkartsınlar 4'e gerek yok, günümüz oyunu olacağı için gerek de olmayacak zaten.

Tamam ben de diyorum ki oyun gelişiyor. Simülasyon oyunlarında sürekli yenisi çıkmaz diyorum. Kaldı ki büyük firmaların hepsi böyle. SCS'nin yaptığını Rockstar'da yapıyor. İsteseler seneler önce GTA 6 çıkardı. Online'dan milyonlarca para kazandıkları için çıkarmadılar bu zamana kadar. Neyse uzatmaya gerek yok daha fazla.

Ona bakarsan "ETS 2" var düz ETS ile devam etselermiş ya? ETS 2 artık eski. 3'ü çıkarırlarsa daha iyi grafikler, daha iyi optimizasyon vesaire türlü türlü özellikler sunulabilir.

ETS 1'deki oyun motoru çok kötüydü SCS kendi motorunu kullanıyor artık ETS 2'nin oyun motoru bile oyunu kaldırmıyor kimse bilmesede NVIDIA fizik motoru oyuna eklendi.

ETS 1'deki oyun motoru çok kötüydü SCS kendi motorunu kullanıyor artık ETS 2'nin oyun motoru bile oyunu kaldırmıyor kimse bilmesede NVIDIA fizik motoru oyuna eklendi.
Sanırım konu anlaşılmamış. Konu ETS 1'in kötü olup olmaması değil bak altını çizeceğim artık. Arkadaş diyor ki bu simülasyon oyunu olduğu için üçüncü oyunu çıkartmalarına gerek yok. Ben de diyorum ki neden gerek yok? ETS 2'nin optimizasyonu kötü, ETS 3 çıkartıp daha iyi optimizasyon olabilir diğer özelliklerde iyileşebilir. ETS 4'e gerek olmaz o kadar.

Sanırım konu anlaşılmamış. Konu ETS 1'in kötü olup olmaması değil bak altını çizeceğim artık. Arkadaş diyor ki bu simülasyon oyunu olduğu için üçüncü oyunu çıkartmalarına gerek yok. Ben de diyorum ki neden gerek yok? ETS 2'nin optimizasyonu kötü, ETS 3 çıkartıp daha iyi optimizasyon olabilir diğer özelliklerde iyileşebilir. ETS 4'e gerek olmaz o kadar.

O biraz zor SCS için kötü olur baştan DLC aldığını düşün.

Anlamıyorlar ki tutturmuşlar yenisi çıksın da çıksın. Daha adamlar kaç yıldır Mercedes, Volvo çekicileri getiremiyor bunlar kalkıp sıfırdan oyun yapsınlar diyor. ETS 2 dediğin oyun zaten tek başına bir oyun değil. Daha önceki UK Truck, german Truck, Truck and trailers, Scania Truck Driving gibi oyunları oynadıysanız ETS'nin ilk sürümü ile aynı olduğunu görürsünüz. Bunların birleşmesiyle ETS 2 oluştu zaten. Fizikler daha yeni düzeldi. 2 sene önce 180 ile viraja giriyordu millet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı