ETS 2'de 60 FPS almak normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11

Samed Karaca

Hectopat
Yer
İstanbul
Sistemimi yükselttim ancak ETS 2 de hala düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Eski sistemim Ryzen 3 3100 RX 580 16 GB RAM. Bu sistemle Truckers MP de 20-30 FPS alıyordum normal oyunda 60 civarı. Yeni sistemim Ryzen 5 5600X 3070 Ti 32 GB RAM bu sistemle de Truckers MP de 30-40, normal oyunda Max 80-90 ortalama 60 civarı alıyorum sizce normal mi? Ayarlarım en yükseğin bir düşüğü ve 1080p oynuyorum. Sistem Windows 11.

Ölçeklemeyi 200'e çek yansıma ölçeklemesini 100, ayna mesafesi orta-yüksek ayna kaliteleri yüksek gerisini kafana göre ayarla.

Ben Max ayarlarda 40-60 yakını, VR'da tam bilmiyorum ama çok akıcı değil ve yükseğe çekiyorum hep. Bende GTX 1650 Mobile var hem.

Truckers MP'nin sıkıntısı o etrafta 200 kişi olunca her sistem o değerleri verior.

Normal single player da ölçekleme 125 yapınca 100 FPS ortalama vermesi lazım. Ölçekleme yüksekse onu düşür.

Truckers MP'nin sıkıntısı o etrafta 200 kişi olunca her sistem o değerleri verior.
Duisburg gibi yerlerde normal de hocam ortalama duisburg calais yolunda 60-80 ortalama alması lazım, 40 biraz düşük.

God of War: Ragnarok'da full ayarlarda 150+ FPS alıp bu oyunda böyle olunca garibine gidiyor insanın o kadar pahalı sistem toplayıp akıcı bir oyun oynayamamak.

Boş yolda ise 40 az ama map teki bazı konumlar çok FPS düşürüyor Single'da bile.

Hayır normal değil. 4060 Ti+13400F ile 120 140 FPS aldıgım yerler oluyor özellikle Truckers MP'de AI traffic olmadığı için daha yüksek FPS almanız gerek. Belgelerimdeki Euro Truck Simulator 2 klasörünü silin ve dosya doğrulama yapın. Grafikleri tekrardan fulleyip deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…