Mod yöneticisinden aktifleştirmen lazım ve sonrasında değişiklikleri onayla deyip galeriden mod bayiine erişin kısmından satın alman lazım.3 adet araba modu kurdum. Hepsi diğer mod olarak görünüyor ve mod bayisi sekmesi yok. Bu araçları nasıl kullanabillirim?
yaptım ama bayi çıkmıyorMod yöneticisinden aktifleştirmen lazım ve sonrasında değişiklikleri onayla deyip galeriden mod bayiine erişin kısmından satın alman lazım.
Modu steam atölye den mi indirdiniz yoksa kendiniz dosya halinde mi? Tam çekici galerileri kısmına girdiğinizde dorse alımının tam üstünde çıkması lazım, çıkmıyor mu?yaptım ama bayi çıkmıyor
3 adet araba modu kurdum. Hepsi diğer mod olarak görünüyor ve mod bayisi sekmesi yok. Bu araçları nasıl kullanabillirim?
Modu Steam atölyeden mi indirdiniz yoksa kendiniz dosya halinde mi? Tam çekici galerileri kısmına girdiğinizde dorse alımının tam üstünde çıkması lazım, çıkmıyor mu?
Oyunda çekici galerisine girdiğinizde karşınıza "mod bayisine erişin" butonu gelmesi gerekiyor. Gelmedi mi?
Eki Görüntüle 2272256
Hocam seviyenizi yükseltmeyi deneyin bir de eğer indirdiğiniz mod dosyasını atabilir misiniz yüksek ihtimalle mod dosyanı SCS dosyası değil.
Çıkmıyor.
Hayır.
ETS 2 mods sitesinden indirdim birden fazla yükledim hepsi aynı.
Hocam moda sağ tıklayın winrar üstüne getirin mause u buraya ayıkla diyin sonra yeni oluşan tüm dosyaları kopyalayın ets 2 mods klasörüne atın ve eskisini silin, sonra ets 2 ye girip mod yönetici diyin ve birden fazla dosya çıktıysa hepsini seçin ve onaylayın, ardından çıkacaktır.Çıkmıyor.
Hayır.
ETS 2 mods sitesinden indirdim birden fazla yükledim hepsi aynı.
Hocam moda sağ tıklayın WinRAR üstüne getirin fareyi buraya ayıkla deyin sonra yeni oluşan tüm dosyaları kopyalayın ETS 2 mods klasörüne atın ve eskisini silin, sonra ETS 2'ye girip mod yönetici deyin ve birden fazla dosya çıktıysa hepsini seçin ve onaylayın, ardından çıkacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.