ETS 2'de bedava çekici geldi

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Şimdi olayı olabildiğince detaylı anlatmaya çalışacağım. Sabah yaklaşık saat 13.40 gibi ETS 2 oyununu kapattım. Oyunu kapatırken hannover adlı şehirdeki scania marka çekici galerisindeydim. Oyunu oynarken bir araba satın almıştım. Hannover'e o araba ile gelmiştim. Sonra dediğim gibi 13.40 gibi oyunu kapattım. Biraz önce oyuna gireyim scania marka tırı satın alayım dedim. Oyuna girdiğimde oyun içi saati geç olduğu için galeri açık değildi. Bende normal ETS 2'ye gireyim dedim (önceden bahsettiğimde Truckers MP yani Online olarak oynuyordum oyunu). Normal ETS 2'ye girdikten sonra bir baktım sürdüğüm araç scania bir çekiciydi. Anlamadım ve bir daha Truckers MP üzerinden girdim bir baktım orada da scania çekici vardı. Yani kısaca sürdüğüm araba scania çekici oldu. Bu olayı daha önce yaşayan var mı?

O herkese oluyor. Fark ettiyseniz TMP'deki arabaların ekranı aslında eski kasa Scania tırların ekranıdır. Ayrıca TMP de bir mod olduğu için o arabalar da mod oluyor ve sinlgeplayer modunda modlar da çalışmadığı için bu oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı