Ahmetcan Buldum Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Yer USA but TURKEY 17 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, internetten izlediğim videolarla kendi kendime direksiyon ve fren gaz pedalı yaptım. ETS 2'de sağa bir tık döndürdüğümde sonsuza kadar oraya gidiyor. Sola döndürdüğümde de aynısı oluyor. Bunun ayarı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021
Arkadaşlar, internetten izlediğim videolarla kendi kendime direksiyon ve fren gaz pedalı yaptım. ETS 2'de sağa bir tık döndürdüğümde sonsuza kadar oraya gidiyor. Sola döndürdüğümde de aynısı oluyor. Bunun ayarı var mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Haziran 2021 #2 Sanırım yazılımsal problem mevcut. Direksiyonun firmwareini yeniden kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmetcan Buldum Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Yer USA but TURKEY 17 Haziran 2021 #3 Ellie Williams dedi: Sanırım yazılımsal problem mevcut. Direksiyonun firmwareini yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Kendim yaptım hocam mousedan. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Sanırım yazılımsal problem mevcut. Direksiyonun firmwareini yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Kendim yaptım hocam mousedan.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Haziran 2021 #4 Ahmetcan Buldum dedi: Kendim yaptım hocam fareden. Genişletmek için tıkla... Ardunio'dan yaptınız sanmıştım. Normalde farenin hareket ettiği kadar dönmesi gerekiyor. Ayarlar sekmenizi atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Ahmetcan Buldum dedi: Kendim yaptım hocam fareden. Genişletmek için tıkla... Ardunio'dan yaptınız sanmıştım. Normalde farenin hareket ettiği kadar dönmesi gerekiyor. Ayarlar sekmenizi atabilir misiniz?