ETS 2'de DLC alınmalı mı?

Kagan3496

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ETS 2 almayı planlıyorum DLC alınmalı mı, essentials paket ile arasındaki fark nedir?

Essentials paketinde 2 adet harita dlc'si var, Going East ve Scandinavia. Bunlar dışında 1 kargo dlc'si ve 2 tır modifiye dlc'si var. Başlangıç olarak iyidir derseniz tavsiye ederim pakedi. Ayrı harita dlc'leri steam kuru ve ekonomi malum pahalı kaçıyor. Bütçenizi bilmiyorum ama oyundaki harita da geniş bir alanı kaplayan dlc'leri tavsiye ederim Italia ve Vive la France gibi.

Hocam yasak olduğunu biliyorum ama internetten bütün DLC'leri bedavaya indirebiliyorsunuz.
Korsana teşvik etmeyelim lütfen.

Standart oyunda sadece Almanya var diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar, ETS 2 almayı planlıyorum DLC alınmalı mı, essentials paket ile arasındaki fark nedir?
Modifiye DLC'si almazdım çünkü local mod ile kolay şekilde hallediliyor.Harita DLC'Leri içinse Scandinavia ve Goıng East DLC'lerini önerirdim.

Kontrol ettim. Birleşik Krallık, Hollanda, Almanya, İsviçre, Slovakya, Belçika, Çekya, Fransa'nın küçük bir kısmı, Avusturya, Lüksemburg, İtalya'nın küçük bir kısmı ve Polonya. Toplam 12 Ülke.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı