4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 6 Ağustos 2023 #11 TimoLoX dedi: Hocam yasak olduğunu biliyorum ama internetten bütün DLC'leri bedavaya indirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... TruckersMP oynayacaksa crack DLC ile oynayamıyor sunucuya giremiyorsunuz.
TimoLoX dedi: Hocam yasak olduğunu biliyorum ama internetten bütün DLC'leri bedavaya indirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... TruckersMP oynayacaksa crack DLC ile oynayamıyor sunucuya giremiyorsunuz.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 6 Ağustos 2023 #12 Ben de dün aldım. Eğer ETS 2'yi seviyorsanız almanız gerek, hele hele ProMods oynamayı düşünüyorsanız zaten zorundasınız. Harita olarak paket halinde satılanı alın: Euro Truck Simulator 2 Map Booster on Steam store.steampowered.com
Ben de dün aldım. Eğer ETS 2'yi seviyorsanız almanız gerek, hele hele ProMods oynamayı düşünüyorsanız zaten zorundasınız. Harita olarak paket halinde satılanı alın: Euro Truck Simulator 2 Map Booster on Steam store.steampowered.com
S sahinssahin54 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #13 Kagan3496 dedi: Merhaba arkadaşlar, ETS 2 almayı planlıyorum DLC alınmalı mı, essentials paket ile arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... bunu alın daha iyi bende alıp almama konusunda teredütüm var ama en mantıklısı bu steam kur güncellemesi önceinde indirimsiz 700 TL https://store.steampowered.com/bundle/5555/Euro_Truck_Simulator_2_Map_Booster/
Kagan3496 dedi: Merhaba arkadaşlar, ETS 2 almayı planlıyorum DLC alınmalı mı, essentials paket ile arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... bunu alın daha iyi bende alıp almama konusunda teredütüm var ama en mantıklısı bu steam kur güncellemesi önceinde indirimsiz 700 TL https://store.steampowered.com/bundle/5555/Euro_Truck_Simulator_2_Map_Booster/
Kagan3496 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.496 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #14 sahinssahin54 dedi: bunu alın daha iyi bende alıp almama konusunda teredütüm var ama en mantıklısı bu steam kur güncellemesi önceinde indirimsiz 700 TL https://store.steampowered.com/bundle/5555/Euro_Truck_Simulator_2_Map_Booster/ Genişletmek için tıkla... içinde oyun mevcut mu ETS 2 yok gibi duruyor sadece DLC var
sahinssahin54 dedi: bunu alın daha iyi bende alıp almama konusunda teredütüm var ama en mantıklısı bu steam kur güncellemesi önceinde indirimsiz 700 TL https://store.steampowered.com/bundle/5555/Euro_Truck_Simulator_2_Map_Booster/ Genişletmek için tıkla... içinde oyun mevcut mu ETS 2 yok gibi duruyor sadece DLC var
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #15 SETZIG dedi: Standart oyunda sadece Almanya var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Almanya, Fransa'nın yarısı, İtalya'nın küçük bir kısmı, Avusturya, İsviçre, Macaristan, birleşik krallık, Polonya, Hollanda, Belçika, çekya, Slovakya.
SETZIG dedi: Standart oyunda sadece Almanya var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Almanya, Fransa'nın yarısı, İtalya'nın küçük bir kısmı, Avusturya, İsviçre, Macaristan, birleşik krallık, Polonya, Hollanda, Belçika, çekya, Slovakya.
Ramiz çakır Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #16 Kagan3496 dedi: İçinde oyun mevcut mu ETS 2 yok gibi duruyor sadece DLC var Genişletmek için tıkla... Tmp oynamayacaksaniz sadece arkadaslarinizla oynayacaksaniz sadece oyunu alin gerisi bir şekilde olur.
Kagan3496 dedi: İçinde oyun mevcut mu ETS 2 yok gibi duruyor sadece DLC var Genişletmek için tıkla... Tmp oynamayacaksaniz sadece arkadaslarinizla oynayacaksaniz sadece oyunu alin gerisi bir şekilde olur.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #17 Ayrıca önerim kesinlikle alman. Çünkü oyun DLC'siz zevk vermiyor Avrupa'nın yarısı yok bildiğin. DLC'li yollarda gayet güzel.
Ayrıca önerim kesinlikle alman. Çünkü oyun DLC'siz zevk vermiyor Avrupa'nın yarısı yok bildiğin. DLC'li yollarda gayet güzel.
Kagan3496 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.496 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #18 M3HM3TY dedi: Ayrıca önerim kesinlikle alman. Çünkü oyun DLC'siz zevk vermiyor Avrupa'nın yarısı yok bildiğin. DLC'li yollarda gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Essentiali alıp geçiyorum
M3HM3TY dedi: Ayrıca önerim kesinlikle alman. Çünkü oyun DLC'siz zevk vermiyor Avrupa'nın yarısı yok bildiğin. DLC'li yollarda gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Essentiali alıp geçiyorum