Şu an mevcut 3 tır 2 şoförüm var, birini ben kullanıyorum. Tuttuğum adamlar çok az para getiriyor. Hiç dorse almadım, alırsam ne gibi bir fark oluşur? Tuttuğum şoförler benim araçları çarpar mı, ceza yerler mi?
Şu an mevcut 3 tır 2 şoförüm var, birini ben kullanıyorum. Tuttuğum adamlar çok az para getiriyor. Hiç dorse almadım, alırsam ne gibi bir fark oluşur? Tuttuğum şoförler benim araçları çarpar mı, ceza yerler mi?
Aracınıza zarar vermezler. Ceza gibi bir durumda yoktur. Muhtemelen işe aldığınız şoförün km başı maaşı çok yüksek. ETS 2 de genellikle şoförler aşırı az gelir getiriyor. 40 yıl çalıştırsan zar zor tırın parasını çıkarıyor.
hocam ben hilesizden devam etmek istiyorum ama söylediğiniz aklımda. dorse alırsam ne değişir onu da söylerseniz
bankaya şuan 390 bin borcum var günde 7 8 bin alıyor. bana şoförlerin bu parayı çıkartması gerekiyor