Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ETS 2'ye girdim hiçbir ayarıyla oynamadım. Dün düzgün bir şekilde oynarken bugün girdiğimde ise ekranın yarısı yok. Sorunun çözümü var mı? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (51).png 172 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar ETS 2'ye girdim hiçbir ayarıyla oynamadım. Dün düzgün bir şekilde oynarken bugün girdiğimde ise ekranın yarısı yok. Sorunun çözümü var mı?
Çözüm Weezyy 12 Temmuz 2024 Montyxss dedi: Alt+enter yapmadı deneyin. Genişletmek için tıkla... eurotrucks2.exe dosyasının özelliklerinden yüksek DPI ayarlarını geçersiz kıl tikini kaldırınca düzeldi.
Montyxss dedi: Alt+enter yapmadı deneyin. Genişletmek için tıkla... eurotrucks2.exe dosyasının özelliklerinden yüksek DPI ayarlarını geçersiz kıl tikini kaldırınca düzeldi.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 12 Temmuz 2024 #2 Pencereli tam ekrana alırsan muhtemelen sorunun çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Montyxss dedi: Pencereli tam ekrana alırsan muhtemelen sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Ayarlara giremiyorum ki. Artı 0 Eksi
Montyxss dedi: Pencereli tam ekrana alırsan muhtemelen sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Ayarlara giremiyorum ki.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 12 Temmuz 2024 #4 Weezyy dedi: Ayarlara giremiyorum ki. Genişletmek için tıkla... ALT+ENTER yapmadı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 Montyxss dedi: Alt+enter yapmadı deneyin. Genişletmek için tıkla... eurotrucks2.exe dosyasının özelliklerinden yüksek DPI ayarlarını geçersiz kıl tikini kaldırınca düzeldi. Artı 1 Eksi Çözüm
Montyxss dedi: Alt+enter yapmadı deneyin. Genişletmek için tıkla... eurotrucks2.exe dosyasının özelliklerinden yüksek DPI ayarlarını geçersiz kıl tikini kaldırınca düzeldi.