12 Aralık 2025 Mesaj: 11 ETS 2 var ama DLC yok hepsini alsam Kirkenes'e girebilir miyim? Ayrıca etkinliklerini yapsam ödülleri satıp paraya dönüştürebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2025 Genişletmek için tıkla...
ETS 2 var ama DLC yok hepsini alsam Kirkenes'e girebilir miyim? Ayrıca etkinliklerini yapsam ödülleri satıp paraya dönüştürebilir miyim?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.110 Çözümler 40 Dün 23:29 #11 byfiko dedi: ETS 2 nordic horizons etkinligi yapamıyorum hesap baglı ama hata alıyorum baglı degil diye Genişletmek için tıkla... Hesabınız bağlı ama sanırım internetten dolayı ikisini eşitlemiyor.
byfiko dedi: ETS 2 nordic horizons etkinligi yapamıyorum hesap baglı ama hata alıyorum baglı degil diye Genişletmek için tıkla... Hesabınız bağlı ama sanırım internetten dolayı ikisini eşitlemiyor.
KS KS byfiko Zeptopat Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 10 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:32 #12 Ahmt1 dedi: Hesabınız bağlı ama sanırım internetten dolayı ikisini eşitlemiyor. Genişletmek için tıkla... ne yapmam lazım ?
Ahmt1 dedi: Hesabınız bağlı ama sanırım internetten dolayı ikisini eşitlemiyor. Genişletmek için tıkla... ne yapmam lazım ?