ETS 2'de hangi Beceri seçilmeli?

XANPP

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Şu an 5 levelim 316.855₺ param var. Sadece Euro Truck Simulator 2 - road to the Black sea DLC'si mevcut. Oyundan zevk almak için hızlı para kasıp dorsemi, tırımı nasıl alabilirim bilmem gereken detaylar nelerdir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Neler yapmam gerekli neleri yaparsam daha iyi olur? İşlerden çoğunlukla en çok para verenleri yapıyorum.

dsad.png

Becerilerim bu şekilde adr yi fullememi tavsiye ettiler adr yüklenmeye çalışıyorum.

Dorse ve kullanacağınız tırların tuning pack'ini almanızı tavsiye ederim. Harita DLC'lerini de indirime girince alın.

Becerilerde de ilk işiniz Uzun yolu fullemek olsun. Uzun yol demek daha fazla ücret ödemesi olan işler demek.

Başlıkla konu içeriği farklı biraz. Konu içeriğinize yorum yaparsak uzun yol almanızı öneririm.

Başlığa nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım gibi birşeyde yazdım ama. Moderatörler böyle uygun gördü demek ki.

Dorse ve kullanacağınız tırların tuning Pack'ini almanızı tavsiye ederim. Harita DLC'lerini de indirime girince alın.

Becerilerde de ilk işiniz uzun yolu fullemek olsun. Uzun yol demek daha fazla ücret ödemesi olan işler demek.

Ne tür dorseler kullanacağımı inanın bilmiyorum daha henüz yat tesliminden ötesine pek geçmedim ne tür dorseleri neden tavsiye edersiniz acaba?
Kabin aksesuar paketi ve lastik paketi alabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam.

Ne tür dorseler kullanacağımı inanın bilmiyorum daha henüz yat tesliminden ötesine pek geçmedim ne tür dorseleri neden tavsiye edersiniz acaba?
Daha kolay iş bulabileceğiniz için Profi Liner veya Frigofirik donduruculu dorseler tercih edin. Diğerleri biraz farklılık için ideal. Ancak ADR becerilerini fulleyecekseniz onlara özel dorseler var. O yüzden ADR ilk gitmemeniz daha iyi olur.

Bence ilk başta ilk tırınızı almaya bakın belli bir süre sonra kredi çekme imkanınız oluyor oradan kredi çekip istediğiniz tırı alabilirsiniz ondan sonra bulunduğunuz şehirin iş yerlerinden iş bulmanız daha kolay olur bir de garajı büyütüp başka tırlar alıp onları da çalışanlara verirseniz daha çok para kazanırsınız.

Peki kredi çekip çekici almak mantıklı mıdır?

Map Boost paketini alırsanız bayağı güzel olur, çok daha ucuza geliyor haritalar. Ek olarak lastik paketi, michelin lastik paketi gibi paketler çok hoş.

Teşekkür ederim hocam şu an için ilk aşamam beni biraz daha rahat para kazanmamı sağlayacak DLC'ler sonrasında aksesuara geçmeyi düşünüyorum önceliğim bana para kazandıracak DLC'ler.

Şirket kurup geliştirerek hızlı bir şekilde para kasabilirsin zamanı hızlandırarak.

Zamanı nasıl hızlandıracağım şirket kurmak için nelere ihtiyacım var?

Bence ilk başta ilk tırınızı almaya bakın belli bir süre sonra kredi çekme imkanınız oluyor oradan kredi çekip istediğiniz tırı alabilirsiniz ondan sonra bulunduğunuz şehirin iş yerlerinden iş bulmanız daha kolay olur bir de garajı büyütüp başka tırlar alıp onları da çalışanlara verirseniz daha çok para kazanırsınız.

Şu an kredi çekip alabiliyorum tır ama sadece Mercedes'leri görebiliyorum Türkiye haritasında bir DLC mi gerekli diğer tırları alabilmek için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı