ETS 2'de hangi tır alınmalı?

İlhan TC

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. ETS 2 oynuyorum ve şu an yeni profil açtım sizce hangi tırı almalıyım? Param çok bol. Sizce?
Hız yol tutuşu fren her yönde iyi olan tır lazım.

Volvo bana göre en iyi tır. Hız olsun yol tutuşu olsun bayağı bir iyi frenlerde iyi.

Hocam Volvo yol tutuşu berbat en iyisi Scania ve DAF. Bir de DAF'ın en son tırına en son motoru taktıktan sonra şanzumanı aynı bırak çok iyi gidiyor.

Ben onu kullandım ama frenini çok beğenmedim. Siz direksiyon seti ile oynuyorsanız farklı ama ben fare ile oynuyorum.

Scania'nın görüntüsü gerçekten çok hoşuma gidiyor ama biraz dengesiz bir tır maalesef. Hemen devriliyor.

Allah Allah bende fare ile de oynadım klavye ile de ama DAF freni çok iyi geldi bir de Scania ile hiç devirmedim ama vallahi Volvo çok devriliyor hocam virajlarda.

Hocam evet direksiyon seti ile oynuyorum ancak yaklaşık 100 saat de mouse ile oynadım. Scania ve daf en iyi tır. Lakin ben Renault ve Mercedes çok beğendiğim için onları kullanıyorum artık. Başlangıçta bence Scania en ideali.

Hocam Volvo yol tutuşu berbat en iyisi Scania ve DAF. Bir de DAF'ın en son tırına en son motoru taktıktan sonra şanzumanı aynı bırak çok iyi gidiyor.

Allah Allah bende fare ile de oynadım klavye ile de ama DAF freni çok iyi geldi bir de Scania ile hiç devirmedim ama vallahi Volvo çok devriliyor hocam virajlarda.

Oyun ayarlarından tırın şasisiden falan farklılık gösterebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı