ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Euro Truck Simulator 2'de kod yapacaktım ama not defterim bu hale geldi. Dün böyle bir şey yoktu ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2023
Euro Truck Simulator 2'de kod yapacaktım ama not defterim bu hale geldi. Dün böyle bir şey yoktu ne yapabilirim?
Piixig Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #2 Fotoğraf yok hocam. Artı 0 Eksi
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #3 ByLeaD dedi: Euro Truck Simulator 2'de kod yapacaktım ama not defterim bu hale geldi. Dün böyle bir şey yoktu ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne hale gelmiş hocam? Artı 0 Eksi
ByLeaD dedi: Euro Truck Simulator 2'de kod yapacaktım ama not defterim bu hale geldi. Dün böyle bir şey yoktu ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne hale gelmiş hocam?
KS KS ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 ByLeaD dedi: Euro Truck Simulator 2 de kod yapacaktım ama not defterim bu hale geldi dün böyle bir şey yoktu ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ByLeaD dedi: Euro Truck Simulator 2'de kod yapacaktım ama not defterim bu hale geldi. Dün böyle bir şey yoktu ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çok bilmediğim icin 2 kere cevapladım hocam kusura bakmayın. Piixig dedi: Fotoğraf yok hocam. Genişletmek için tıkla... Attım hocam Dosya Ekleri IMG_20230225_132032.jpg 160,1 KB · Görüntüleme: 68 Artı 0 Eksi
ByLeaD dedi: Euro Truck Simulator 2 de kod yapacaktım ama not defterim bu hale geldi dün böyle bir şey yoktu ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ByLeaD dedi: Euro Truck Simulator 2'de kod yapacaktım ama not defterim bu hale geldi. Dün böyle bir şey yoktu ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çok bilmediğim icin 2 kere cevapladım hocam kusura bakmayın. Piixig dedi: Fotoğraf yok hocam. Genişletmek için tıkla... Attım hocam
Piixig Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 ByLeaD dedi: Çok bilmediğim icin 2 kere cevapladım hocam kusura bakmayın. Attım hocam Genişletmek için tıkla... Tam ekranı küçültmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
ByLeaD dedi: Çok bilmediğim icin 2 kere cevapladım hocam kusura bakmayın. Attım hocam Genişletmek için tıkla... Tam ekranı küçültmeyi deneyin.
KS KS ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #6 Piixig dedi: Tam ekranı küçültmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Not defteri büyüklüğünümü Artı 0 Eksi