Matnopat Zeptopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 ETS 2'de Mercedes-Benz conceto yani iett otobüs modunu indirdim çok güzel mod, acaba bu modlardan bir de karsan bredamenarinibus avancity+ s var mıdır, hiç gördünüz mü? (otobüs bu arkadaşlar.) Veya programı varsa nasıl yaparız?
ETS 2'de Mercedes-Benz conceto yani iett otobüs modunu indirdim çok güzel mod, acaba bu modlardan bir de karsan bredamenarinibus avancity+ s var mıdır, hiç gördünüz mü? (otobüs bu arkadaşlar.) Veya programı varsa nasıl yaparız?
DİDPOL Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #2 Sadece OMSI 2 de bulunuyor. Oradan çevirmeyi bilsem yapacağım çünkü bende bunu sürmek istiyorum.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 DİDPOL dedi: Sadece OMSI 2 de bulunuyor. Oradan çevirmeyi bilsem yapacağım çünkü bende bunu sürmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Karsan avancity sadece XS1 XS2 ve XS3 de bulunmakta OMSI 2 için.
DİDPOL dedi: Sadece OMSI 2 de bulunuyor. Oradan çevirmeyi bilsem yapacağım çünkü bende bunu sürmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Karsan avancity sadece XS1 XS2 ve XS3 de bulunmakta OMSI 2 için.