ETS 2'de klavye / fare+Arduino nasıl kullanılır?

ErenDemirci07

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. ETS 2'yi klavye+mouse oynuyorum kendime bir button box yapmak istedim ve malzemelerimi aldım fakat oyunda klavye+mouse seçilirken Arduino'yu seçemiyorum ve aynı şekilde klavye+Arduino seçiliyken mosue seçemiyorum. Bunun bir çözümü var mı?

önce mmjoy2 programını kullan ama arduinonun leonardo yada nano olması lazım işlemcisi ona uygun değil uno nun ilge ipek kanalını izleyerek kendine güzel bir button box yapabilirsin

Önce mmjoy2 programını kullan ama Arduino'nun leonardo ya da nano olması lazım işlemcisi ona uygun değil Uno'nun ilge ipek kanalını izleyerek kendine güzel bir button box yapabilirsin.

Yorumun için teşekkürler fakat şöyle bir çözüm buldum herkes faydalanabilsin diye yazıyorum Arduino'nun sitesinden kodları yazdığımız o programı indiriyoruz ismini unuttum neyse buton box üzerinde bastığımız tuş klavyedeki hangi tuşa atamak istiyorsanız ona göre kod yazın ve kaydedin. Eğer kod yazmakta zorlanıyorsanız yardımcı olurum, bu yorumun üstünden aylar geçse de yeni okuyacak olan arkadaşlar bir yanıt yazmanız yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı