cenesvin Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 418 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #11 İlk aldığım zamanlarda geçiyordu hatta ben çekiciyi metrobüs yoluna çekmiştim bence grafik ayarıyla ilgisi olabilir.
İlk aldığım zamanlarda geçiyordu hatta ben çekiciyi metrobüs yoluna çekmiştim bence grafik ayarıyla ilgisi olabilir.
Öğretmen1 Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #12 cenesvin dedi: İlk aldığım zamanlarda geçiyordu hatta ben çekiciyi metrobüs yoluna çekmiştim bence grafik ayarıyla ilgisi olabilir. Genişletmek için tıkla... A'dan Z'ye bütün grafiklerim yüksek ve en yüksekte güncellemelerle bir ilgisi olabilir belki.
cenesvin dedi: İlk aldığım zamanlarda geçiyordu hatta ben çekiciyi metrobüs yoluna çekmiştim bence grafik ayarıyla ilgisi olabilir. Genişletmek için tıkla... A'dan Z'ye bütün grafiklerim yüksek ve en yüksekte güncellemelerle bir ilgisi olabilir belki.
cenesvin Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 418 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #13 Öğretmen1 dedi: A'dan Z'ye bütün grafiklerim yüksek ve en yüksekte güncellemelerle bir ilgisi olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle güncellemeyle kaldırmış olabilirler ama güncelleme ile kaldırıldıysa neden kaldırdıkar, şu an çok saçma.
Öğretmen1 dedi: A'dan Z'ye bütün grafiklerim yüksek ve en yüksekte güncellemelerle bir ilgisi olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle güncellemeyle kaldırmış olabilirler ama güncelleme ile kaldırıldıysa neden kaldırdıkar, şu an çok saçma.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.173 Çözümler 40 Yer New York 13 Nisan 2024 #14 Artık geçiyor
Öğretmen1 Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #15 Andy deufresne dedi: Artık geçiyor Genişletmek için tıkla... Ekran Atabilir Misin ?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.173 Çözümler 40 Yer New York 16 Nisan 2024 #16 Öğretmen1 dedi: Ekran Atabilir Misin ? Genişletmek için tıkla...