dext11 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 43 21 Ağustos 2024 #1 ETS 2 hız ve hasar onleme modu ındırdım ama bununla konvoya giremiyorum, yardım? Bir de modla Truckers MP gırebılır mıyım?
ETS 2 hız ve hasar onleme modu ındırdım ama bununla konvoya giremiyorum, yardım? Bir de modla Truckers MP gırebılır mıyım?
FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 549 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Eğer konvoyun yapımcısı ile aynı modlara sahipseniz anca öyle girebilirsiniz. Truckers MP'ye ise hiç bir modla giremezsiniz. Artı 0 Eksi
Eğer konvoyun yapımcısı ile aynı modlara sahipseniz anca öyle girebilirsiniz. Truckers MP'ye ise hiç bir modla giremezsiniz.
kimikkonen Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 108 Çözümler 2 21 Ağustos 2024 #3 dext11 dedi: ETS 2 hız ve hasar onleme modu ındırdım ama bununla konvoya giremiyorum, yardım? Bir de modla Truckers MP gırebılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Konvoya girmeniz için o konvoyda da aynı modların olması gerekir ve Truckers MP de modlarla oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
dext11 dedi: ETS 2 hız ve hasar onleme modu ındırdım ama bununla konvoya giremiyorum, yardım? Bir de modla Truckers MP gırebılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Konvoya girmeniz için o konvoyda da aynı modların olması gerekir ve Truckers MP de modlarla oynayamazsınız.