SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ağustos 2022 #1 Evet, türlü yöntemlerle eklenebiliyor ama niye oyunun orijinalini aldığımızda Türkçe radyo gelmiyor. Azerice radyo bile var. Bir TRT FM bile oyuna yetmez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022
Evet, türlü yöntemlerle eklenebiliyor ama niye oyunun orijinalini aldığımızda Türkçe radyo gelmiyor. Azerice radyo bile var. Bir TRT FM bile oyuna yetmez mi?
S Sucuq Centipat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #2 Modla atılabiliyor diye duymuştum ama bilmiyorum gerçek mi. :/
SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ağustos 2022 #3 Peki SCS niye eklemiyor? Oyunu oynayan bir sürü Türk var.
S Sucuq Centipat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #4 SebastianRaikkönen dedi: Peki SCS niye eklemiyor? Oyunu oynayan bir sürü Türk var. Genişletmek için tıkla... Valla oyunun yapimcısı veya herhangi bir çalışanı değilim. Bilmiyorum.
SebastianRaikkönen dedi: Peki SCS niye eklemiyor? Oyunu oynayan bir sürü Türk var. Genişletmek için tıkla... Valla oyunun yapimcısı veya herhangi bir çalışanı değilim. Bilmiyorum.