Ebes Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 297 Makaleler 1 Yer Antalya 11 Temmuz 2025 #1 ETS 2'de açmış şarkımı gidiyorum bunu 3 4 kez falan yaşadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 30. saniyelerinde yaşanıyor olay. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
ETS 2'de açmış şarkımı gidiyorum bunu 3 4 kez falan yaşadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 30. saniyelerinde yaşanıyor olay.
T TheDarknesSsS Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 Bende çok sık yaşıyorum, onun için tır veya kamyonet arkasında otomobil varsa önüme kıracağını bildiğim için bekliyorum sonra ben geçiyorum.
Bende çok sık yaşıyorum, onun için tır veya kamyonet arkasında otomobil varsa önüme kıracağını bildiğim için bekliyorum sonra ben geçiyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 11 Temmuz 2025 #3 Oyundaki yapay zeka yavaş karar veriyor. Sol şerit boşken sola geçme komutunu vermiş. Sen sola geçtiğinde tekrar kontrol etmiyor. Sen de son saniye geçiyorsun sola zaten.
Oyundaki yapay zeka yavaş karar veriyor. Sol şerit boşken sola geçme komutunu vermiş. Sen sola geçtiğinde tekrar kontrol etmiyor. Sen de son saniye geçiyorsun sola zaten.