B Birisi.123 Femtopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #1 Öncelikle merhaba. Bugün ETS 2 de böyle bir hata aldım nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Dosya Ekleri IMG-20220527-WA0000.jpg 244,3 KB · Görüntüleme: 117
Öncelikle merhaba. Bugün ETS 2 de böyle bir hata aldım nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Çözüm JustEmoBut 27 Mayıs 2022 Birisi.123 dedi: Denedim yine aynı Genişletmek için tıkla... Hocam, bir de kodu 0 ile deneyin. O da olmazsa oyunun Config dosyasından uset g_colbox bu ayarı 0 yapmayı deneyin.
Birisi.123 dedi: Denedim yine aynı Genişletmek için tıkla... Hocam, bir de kodu 0 ile deneyin. O da olmazsa oyunun Config dosyasından uset g_colbox bu ayarı 0 yapmayı deneyin.
KS KS B Birisi.123 Femtopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #11 TeknoAdam dedi: Laptop ise FN ile d Genişletmek için tıkla... TeknoAdam dedi: Laptop ise FN ile deneyin. O sebepten olmaz hocam çok zor masaüstü Genişletmek için tıkla... JustEmoBut dedi: Oyunda konsolu açıp bu komutu yazmayı deneyin g_colbox 1 Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı Artı 0 Eksi
TeknoAdam dedi: Laptop ise FN ile d Genişletmek için tıkla... TeknoAdam dedi: Laptop ise FN ile deneyin. O sebepten olmaz hocam çok zor masaüstü Genişletmek için tıkla... JustEmoBut dedi: Oyunda konsolu açıp bu komutu yazmayı deneyin g_colbox 1 Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 27 Mayıs 2022 #12 Konsola r_wireframe 0 yazmayı deneyin. Artı 0 Eksi
JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 27 Mayıs 2022 #13 Birisi.123 dedi: Denedim yine aynı Genişletmek için tıkla... Hocam, bir de kodu 0 ile deneyin. O da olmazsa oyunun Config dosyasından uset g_colbox bu ayarı 0 yapmayı deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
Birisi.123 dedi: Denedim yine aynı Genişletmek için tıkla... Hocam, bir de kodu 0 ile deneyin. O da olmazsa oyunun Config dosyasından uset g_colbox bu ayarı 0 yapmayı deneyin.
KS KS B Birisi.123 Femtopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #14 UluErdem25 dedi: Konsola r_wireframe 0 yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam o da olmuyor JustEmoBut dedi: Hocam, bir de kodu 0 ile deneyin. O da olmazsa oyunun Config dosyasından uset g_colbox bu ayarı 0 yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kodu 0 yapıp denedim sorun düzeldi Yardım eden herkese çok teşekkür ederim sonunda kurtuldum bu hatadan Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: Konsola r_wireframe 0 yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam o da olmuyor JustEmoBut dedi: Hocam, bir de kodu 0 ile deneyin. O da olmazsa oyunun Config dosyasından uset g_colbox bu ayarı 0 yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kodu 0 yapıp denedim sorun düzeldi Yardım eden herkese çok teşekkür ederim sonunda kurtuldum bu hatadan
JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 27 Mayıs 2022 #15 Birisi.123 dedi: Denedim hocam o da olmuyor Hocam kodu 0 yapıp denedim sorun düzeldi Yardım eden herkese çok teşekkür ederim sonunda kurtuldum bu hatadan Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam her zaman çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim Artı 0 Eksi
Birisi.123 dedi: Denedim hocam o da olmuyor Hocam kodu 0 yapıp denedim sorun düzeldi Yardım eden herkese çok teşekkür ederim sonunda kurtuldum bu hatadan Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam her zaman çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 27 Mayıs 2022 #16 Birisi.123 dedi: Denedim hocam o da olmuyor Hocam kodu 0 yapıp denedim sorun düzeldi Yardım eden herkese çok teşekkür ederim sonunda kurtuldum bu hatadan Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyin aynı sorunu yaşayan olursa ilk sayfada bulur cevabı. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Birisi.123 dedi: Denedim hocam o da olmuyor Hocam kodu 0 yapıp denedim sorun düzeldi Yardım eden herkese çok teşekkür ederim sonunda kurtuldum bu hatadan Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyin aynı sorunu yaşayan olursa ilk sayfada bulur cevabı. İyi oyunlar.
KS KS B Birisi.123 Femtopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #17 TeknoAdam dedi: Çözüm olarak işaretleyin aynı sorunu yaşayan olursa ilk sayfada bulur cevabı. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... İşaretledim, teşekkürler. Artı 0 Eksi
TeknoAdam dedi: Çözüm olarak işaretleyin aynı sorunu yaşayan olursa ilk sayfada bulur cevabı. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... İşaretledim, teşekkürler.