ETS 2'de RTX 2060 GPU sıcaklığı 83 derece oluyor

Dpfactory

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. RTX 2060 6 GB ekran kartı ile ETS 2 1.50 sürüm Full grafiklerde GPU sıcaklıgı 83 derece görüyor. Kasma donma yok ama çok ısınıyor normal mi?

Yazdayız malum ekran kartlarının sıcaklıkları artabiliyor o kart için 75 derece üstü zararlı.
Düşündüğüm sebepleri yazacağım.
1. termal macun değişim zamanı gelmiştir veya sürülen termal macun kaliteli değildir.
2. sistem otomatik olarak fan hızını arttırmıyor olabilir driver'dan ayarlaman gerekebilir.
3. ve son olarak sistem yeterli hava alamadığı için toz, hava sirkülasyonu vesaire.

Yazdayız malum ekran kartlarının sıcaklıkları artabiliyor o kart için 75 derece üstü zararlı.
Düşündüğüm sebepleri yazacağım.
1. termal macun değişim zamanı gelmiştir veya sürülen termal macun kaliteli değildir.
2. sistem otomatik olarak fan hızını arttırmıyor olabilir driver'dan ayarlaman gerekebilir.
3. ve son olarak sistem yeterli hava alamadığı için toz, hava sirkülasyonu vesaire.
tek tek cevaplayayım o zaman başkan 1 bilgisayar yeni termal macun ne zaman degişti bilmiyorum 2. bilmiyorum 3. evet etrafı kapalı kasanın odada camda küçük

Tek tek cevaplayayım o zaman başkan 1 bilgisayar yeni termal macun ne zaman degişti bilmiyorum 2. bilmiyorum 3. evet etrafı kapalı kasanın odada camda küçük.

Ekran kartı 83 derecelere geldiğinde biraz bile sesini duyacak kadar hızlanmıyorsa driverdan ayarlaman gerekir. Kasanın içinde hava akışı yapacak fan yoksa kasanın kapağını açıp dene bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı