fanesa Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 ETS 2'de SIM dashboard kullanıyorum ancak telefondaki göstergeye alışkanlık olduğundan dolayı bakamıyorum sağ alttakine bakıyorum. GPS'in durması lazım ama bir mod ile olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
ETS 2'de SIM dashboard kullanıyorum ancak telefondaki göstergeye alışkanlık olduğundan dolayı bakamıyorum sağ alttakine bakıyorum. GPS'in durması lazım ama bir mod ile olmaz mı?
novexx Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Yanlış mıyım bilmiyorum ama F3 ile kapatılmıyor muydu hocam Artı 0 Eksi
KS KS fanesa Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 novexx dedi: Yanlış mıyım bilmiyorum ama F3 ile kapatılmıyor muydu hocam. Genişletmek için tıkla... Evet öyle hocam ancak onun 2 modu var biri altı, biri direk tamamı kapatıyor ben sadece GPS'in görünüp üstün görünmemesini istiyorum hız vites vb. Artı 0 Eksi
novexx dedi: Yanlış mıyım bilmiyorum ama F3 ile kapatılmıyor muydu hocam. Genişletmek için tıkla... Evet öyle hocam ancak onun 2 modu var biri altı, biri direk tamamı kapatıyor ben sadece GPS'in görünüp üstün görünmemesini istiyorum hız vites vb.