L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 21 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar indirimde diye ETS 2 aldım. İş yapmadan istediğim gibi oynayabilir miyim?
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 21 Şubat 2023 #2 Lil Wonka dedi: Arkadaşlar indirimde diye ETS 2 aldım. İş yapmadan istediğim gibi oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendinize tır aldıkdan sonra neden olmasın?
Lil Wonka dedi: Arkadaşlar indirimde diye ETS 2 aldım. İş yapmadan istediğim gibi oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendinize tır aldıkdan sonra neden olmasın?
EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 378 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #3 Kendinize ait bir tır olduğunda serbest dolaşabilirsiniz.
spartacuso Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #4 İş almadan dolaşabilirsin.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 21 Şubat 2023 #5 Kendinize tır aldıktan sonra dolaşabiliyorsunuz.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 21 Şubat 2023 #6 Evet. Truckers MP yükleyerek multiplayer da oynayabilirsiniz. Yük ile daha da zevkli oluyor. Eğer direksiyon setine bütçeniz yoksa gamepad öneririm.
Evet. Truckers MP yükleyerek multiplayer da oynayabilirsiniz. Yük ile daha da zevkli oluyor. Eğer direksiyon setine bütçeniz yoksa gamepad öneririm.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 21 Şubat 2023 #7 470878 dedi: Kendinize tır aldıkdan sonra neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Kendinize ait bir tır olduğunda serbest dolaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... spartacuso dedi: İş almadan dolaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... hellomister dedi: Kendinize tır aldıktan sonra dolaşabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... UcanMuz dedi: Evet. Truckers MP yükleyerek multiplayer da oynayabilirsiniz. Yük ile daha da zevkli oluyor. Eğer direksiyon setine bütçeniz yoksa gamepad öneririm. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkürler
470878 dedi: Kendinize tır aldıkdan sonra neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Kendinize ait bir tır olduğunda serbest dolaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... spartacuso dedi: İş almadan dolaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... hellomister dedi: Kendinize tır aldıktan sonra dolaşabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... UcanMuz dedi: Evet. Truckers MP yükleyerek multiplayer da oynayabilirsiniz. Yük ile daha da zevkli oluyor. Eğer direksiyon setine bütçeniz yoksa gamepad öneririm. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkürler
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 944 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #8 Lil Wonka dedi: Arkadaşlar indirimde diye ETS 2 aldım. İş yapmadan istediğim gibi oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendinize tır aldıktan sonra evet. Bence dolaşmak, mod yüklemek, online da takılmak için ayrı profil açmanız daha iyi olur. O profilde hile yaparsınız daha zevkli olur.
Lil Wonka dedi: Arkadaşlar indirimde diye ETS 2 aldım. İş yapmadan istediğim gibi oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendinize tır aldıktan sonra evet. Bence dolaşmak, mod yüklemek, online da takılmak için ayrı profil açmanız daha iyi olur. O profilde hile yaparsınız daha zevkli olur.