Çözüldü ETS 2'de ses var ama ekran yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Deimosxs

Decapat
Daha fazla  
Şimdi öncelikle forumda bulunan diğer konulardaki tüm çözüm yöntemlerini denedim. Config dosyasını silme, sürücüleri güncelleştirme gibi yöntemleri denedim. Börmediğim bilmediğim bir yöntem varsa yardımcı olabilir misiniz?

Şimdi öncelikle forumda bulunan diğer konulardaki tüm çözüm yöntemlerini denedim. Config dosyasını silme, sürücüleri güncelleştirme gibi yöntemleri denedim. Börmediğim bilmediğim bir yöntem varsa yardımcı olabilir misiniz?
Çözünürlük sorunu olabilir mi acaba oyuna girince alt+enter yaparmısın pencere moduna al. Öyle bir dene belki desteklenmeyen bir çözünürlük olduğu için görüntü gidiyor olabilir. Eğer gelirse görüntü çözünürlük düşür veya sana uygun olanı seç.

Çözünürlük sorunu olabilir mi acaba oyuna girince alt+enter yapar mısın pencere moduna al. Öyle bir dene belki desteklenmeyen bir çözünürlük olduğu için görüntü gidiyor olabilir. Eğer gelirse görüntü çözünürlük düşür veya sana uygun olanı seç.

Çözünürlüğü de Config dosyasından değiştirmiştim ama sorun hala aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı